PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Rokets, la marca de polseres i altres accessoris de moda per a ments somiadores

L’empresa Rokets Company va ser fundada i dirigida per l’emprenedor sadurninenc Àngel Pachón, creador també de MIFUWI i Dropisto.com
 

L’emprenedor sadurninenc Àngel Pachón és el fundador i director executiu de Rokets, la marca d’accessoris de moda per a ments somiadores. Es tracta de polseres amb diverses formes i colors que es venen a través de la pàgina web  www.roketsco.com.

El projecte es va forjar en una habitació de 10 m2 a Sant Sadurní d’Anoia fa un any, amb menys de 1.000 euros d’inversió. Avui dia compta amb oficines a l’Eixample Dret de Barcelona, i un equip format per deu persones.

En aquest curt període de temps, ja tenen més de 16.000 seguidors al seu perfil d’instagram @roketsco, més de 20 botigues que distribueixen els productes a Barcelona, i més de 10.000 clients online al món. A més, han treballat amb els influencers top del moment. Ara es troben en fase de consolidació del mercat nacional i de creixement a nivell europeu. S’ha aconseguit el suport d’ENISA (Empresa Nacional d’Innovació) per poder executar el seu pla de negoci. Al gener van obrir una ronda de finançament per a inversors privats de 200.000 euros, i ja disposen de la meitat del capital. També estan disposats a acceptar tiquets de 10.000 euros de petits inversors. Aquest capital els pemetrà consolidar-se més ràpid, posant més barreres d’entrada a potencials competidors i créixer en volum de vendes. Així, si continua aquest ritme de creixement, Rokets arribarà a tancar l’any 2020 amb més d’1.250.000 euros de facturació.

Però aquesta no és la única empresa que ha impulsat Pachón. També va ser el fundador i CEO de MIFUWI, una beguda que apostava pels envasos flexibles Doypack, i cofundador de Dropisto.com, una botiga online.

Pachón té una dilatada experiència en vendes. Va començar fent vendes a porta freda entre el 2010 i el 2012 a Gas Natural. Entre el 2012 i 2013 ja liderava un equip de 30 persones de Catalunya. Posteriorment, va cursar un màster de màrqueting i vendes a l’EAE Business School de Barcelona, d’on va sorgir la idea de vendre pàgines web per a empreses, camp en el qual va estar treballant durant un any i mig.

L’empresa preveu tancar l’any 2020 amb més d’1,2 milions d’euros de facturació

Més tard, juntament amb un  altre soci, va fundar MIFUWI, una empresa que va revolucionar el sector de la sangria amb una marca que va sortir al mercat apostant pels envasos flexibles Doypack per envasar la beguda, fet que permetia facilitar la forma de beure en concerts, festivals, creuers, events esportius, càmping o festes populars. La idea va néixer a Alacant, quan Ajit Singh-Molares i ell van veure que el format flexible Doypack s’utilitzava en iogurts per a nens, i van decidir utilitzar-lo en el món del vi.

Pachón explicava que “va ser una empresa que van funcionar molt bé, però que actualment està aturada, perquè els dos creadors vam decidir emprendre camins diferents”.  Arran d’aquest fet, Pachón va començar a pensar en un nou negoci: “necessitava fer alguna cosa innovadora i que tingués demanda. Aleshores es portaven les ulleres de marca i jo vaig pensar en fer quelcom similar, però més barat i vaig pensar en les polseres”. Va ser la gestació de Rokets, impulsada per l’empresa Rokets Company, una línia de polseres amb més d’una trentena de dissenys, que també inclou quatre anells i tres collars.  Properament també s’inclourà una línia de rellotges, si s’aconsegueix el finançament suficient.

Segons Pachón el missatge que vol trasmetre a tothom, i que acompanya els seus productes amb un original packaging és que “cal tenir força per perseguir els teus somnis”, i prou motivació per impulsar i fer realitat els projectes que a cadascú més li agradin. Per Pachón  “s’ha d’aportar valor al mercat per poder triomfar”.

0
0
0
s2smodern