Les empreses del Garraf i el Penedès puntuen la situació del negoci amb un 7,6 i confirmen la tendència de millora respecte el trimestre anterior

    La Federació d'Empresaris del Gran Penedès (FEGP) ha presentat els resultats de la seva darrera enquesta, reflectint un panorama prometedor per a les empreses del Garraf i el Penedès.

    Els resultats mostren no només estabilitat i millores en el sector empresarial sinó també una valoració mitjana destacada de 7,6 en la "Situació del Negoci", un indicador clar de la confiança i el positivisme en el teixit empresarial d'aquestes regions.

    La pregunta sobre l’”Evolució del Negoci” respecte el trimestre anterior  ha evidenciat que un 40% de les empreses consideren que la seva situació ha millorat i en un percentatge similar han indicat que ha augmentat l’ocupació. Només un 7% de les empreses responen que la situació ha empitjorat.

    Pel que fa a les expectatives per al proper trimestre un 54% de les empreses apunten que la situació millorarà, i un 26% preveu un augment de la ocupació. Així mateix, són poques les empreses que tenen males previsions de cara al proper trimestre.

    Ja és a la venda el número 142

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu