Arriba la 2a Setmana de l’Emprenedoria a Cubelles

    La Setmana de l’Emprenedoria torna a Cubelles coincidint amb el Dia Mundial de l’Emprenedoria, el 16 d’abril. Després de l’èxit de l’any passat, la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cubelles posa en marxa la segona edició, que tindrà lloc del 15 al 19 d’abril amb l’objectiu de consolidar sinèrgies amb el comerç i l’empresa local i sensibilitzar l’emprenedoria per fomentar l’autoocupació en el municipi.

    El programa d’activitats s’adreça, prioritàriament, a empreses i persones emprenedores del municipi. La jornada principal se celebrarà durant el Dia de l’Emprenedoria i farà especial menció a les empreses creades a la vila l’any passat. La trobada començarà amb la benvinguda per part de l’Alcaldessa Rosa Fonoll i la regidora de Promoció Econòmica, Núria Planas. Seguidament hi haurà la presentació dels “Serveis a l’Empresa” amb les col·laboracions del Servei d'Iniciatives Econòmiques i l'agència Node Garraf, la ponència del cas d’èxit de l’empresa Blancnet amb Teresa Stuart i la ponència “D’on surten les idees de negoci” amb Marc Fernàndez. Es farà un cafè networking.

    Un dels actes que l’any passat va tenir molt bona acollida va ser el Brunch de l’empresària, que enguany torna amb una nova proposta d’activitats gràcies a la col·laboració d’Anna Álvarez de “Dile a la chica”. Les assistents participaran a les ponències sobre “IA i automatitzacions”, “Test DISC (Autoconeixement i empresa)”, “En Marketing todo es planificable” i al cas d’èxit de Karen Rodriguez. Aquesta jornada comptarà també amb una dinàmica per traslladar al grup a una nova ubicació on seguirà el taller “Art and wine” d’Arantxa Manrique, amenitzat per Sweet&Soul live music, i el brunch networking.

    Durant la setmana també hi haurà sessions de formació d'interès empresarial com Quins impostos he de pagar com autònom: IVA i IRPF” a càrrec del Servei d'Iniciatives Econòmiques , “Com aprofitar-te de la Intel·ligència Artificial per impulsar el teu negoci i augmentar el benefici” a càrrec d’Elisa Martínez Benito (Finanpolis), el “Café digital” a càrrec de Víctor Blanco, de l’Oficina Accelera Pime Rural del Garraf amb les novetats de la subvenció del KitDigital per a empreses i finalment la formació: “Negocis locals: Com atraure clients de proximitat per internet” a càrrec de CompaTIC.

    Ja és a la venda el número 142

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu