PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Una quinzena de cellers del Penedès donaran el tret de sortida de la verema oferint pícnics entre vinyes als visitants


La quinzena de cellers que formen part de la Ruta del Vi del Penedès donaran el tret de sortida de la verema el 4 de setembre oferint als visitants la possibilitat de fer un pícnic a les seves instal·lacions. La Festa de la Verema, que l'any passat va celebrar la primera edició amb molt bona acollida per part dels visitants, vol ser una jornada festiva que doni inici a unes setmanes farcides d'activitats enoturístiques. Ramon Riera, president del Consorci de Promoció Turística del Penedès, ha explicat que cada celler oferirà una proposta "singular" per gaudir de l'inici de la verema en un entorn ben especial. "És una proposta diferent i atractiva que vol contribuir a consolidar el Penedès com el referent de l'enoturisme", ha afegit.
 
Durant la presentació de la segona edició de la Festa de la Verema del Penedès, que s'ha fet al celler Giró del Gorner de Puigdàlber, un dels participants, Núria Sala, directora del Consorci de Promoció Turística del Penedès, ha explicat que l'objectiu d'aquesta iniciativa ha estat "singularitzar" l'oferta d'activitats que els diferents cellers ja programaven durant la verema, l'època amb més oferta d'activitats d'enoturisme de tot l'any.

Sala ha destacat que cada celler oferirà una proposta diferenciada que, més enllà de les tradicionals visites a les seves instal·lacions o el tast dels primers mostos, comptarà amb un pícnic entre vinyes en entorns de privilegi a l'aire lliure.

Degut a les restriccions de la pandèmia, els aforaments seran reduïts a tots els cellers i s'haurà de servar prèviament al web del Consorci de Promoció Turística del Penedès. Sala ha destacat que el fet d'haver de reservar pot servir als visitants per complementar el pícnic amb d'altres activitats enoturístiques a la zona.

Ramon Riera ha destacat que l'edició de l'any passat, tot i comptar amb menys cellers, va ser un èxit i ha dit estar convençut que aquest any també ho serà perquè la gent vol fer activitats a l'aire lliure i en espais oberts. Tot i les possibles restriccions per contenir l'augment de contagis de covid-19.

Els representants dels cellers participants han destacat que aquesta nova iniciativa demostra la unió del sector per "fer territori" cuidant l'entorn i oferint activitats atractives als visitants.

Enguany, els cellers participants son Carol Vallès, Can Marlès, Jean Leon, Sumarroca, Giró del Gorner, Can Suriol, Eudald Massana Noya, Batllori, Família Torres, Giró Ribot, Vilarnau i Rovellats.
0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 112

Subscripció newsletter Penedès Econòmic

Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic i rebràs totes les notícies en un sol correu