Escrivim constantment. Escrivim correus, escrivim informes, escrivim whatsapps, i cada vegada més la nostra comunicació és escrita.
    Però això no fa que escrivim millor, sinó tot el contrari. Abreugem paraules, no posem la puntuació que toca, i escrivim tan ràpidament que de vegades costa d’entendre què volíem dir.
    És clar que quan ens cal un text perfectament redactat (perquè l’hem de publicar, perquè té importància per qualsevol motiu), podem comptar amb la col·laboració d’un corrector professional (humà, no el corrector de Word), però no sempre tenim el temps o podem invertir diners en aquesta tasca i necessitem més ràpidament poder ser capaços d’escriure sense faltes nosaltres mateixos.
    En aquest article et donaré algunes claus per escriure millor i evitar la vergonya de publicar un text amb faltes i que algú t’ho hagi de dir quan ja sigui massa tard.

    Vols fer créixer el teu negoci. Tens una pàgina web nova de trinca, neta, moderna i amb uns textos que has treballat molt. Ara vols començar a vendre a l’estranger, o potser ja has començat a fer-ho, però tens una limitació: la mateixa web que era genial per al nostre país, no funciona en un altre. I per què? Doncs perquè no parla l’idioma del teu client potencial.

    Quantes vegades has tancat una web i no has acabat comprant el producte perquè no estava en català o en castellà? O pitjor encara: quantes vegades has anat a parar a una web, però les descripcions estaven fetes en un idioma estrany, resultat d’un traductor automàtic com el de Google?

    Els continguts del teu web són avorrits? Et costa connectar amb els teus clients? La gent no entén a què et dediques perquè la teva comunicació és poc clara?

    El copywriting (o creació de continguts) és la teva solució. Aquest tipus de redacció persuasiva és una eina molt poderosa de màrqueting que desperta l’interès dels teus lectors pel que fas, els convenç que els pots ajudar i, de passada, incrementa les teves possibilitats de venda.

    Fa un temps ens semblava que això d’escriure un blog era cosa de quatre egocèntrics o d’uns addictes a la tecnologia que tenien més temps que ningú per dedicar-lo a escriure les seves vivències a les xarxes. Però el món ha canviat. Google va arribar a les nostres vides i Google ens diu com hem de dur el nostre negoci. Perquè sense blog no hi ha clients. O com a mínim, no n’hi ha tants, i de nous.

    Ja és a la venda el número 148


     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu