ALba Balcells i Barril
  Directora general de l’Incavi
   

  La primera dona en els 42 anys de la història de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi) fa poc més d’un any que es va posar al capdavant i ja ha mostrat la seva voluntat de transformar i renovar la institució. N’és un bon exemple el nou Pla Estratègic de l’Incavi-Horitzó 2025, presentat aquest mes a la seu a Vilafranca, que vol convertir l’Incavi en “un agent dinamitzador del sector”. El pla defineix 23 projectes clau a desenvolupar en els propers anys que contribuiran a impulsar la excel·lència en el sector vitivinícola català.

  Maria Àngels Martín Fernández
  Directora de la regional Penedès-Baix Llobregat de Banc Sabadell 
   

  Aquest està sent un any de canvis per a Banc Sabadell. Des del gener, la regional Penedès-Baix Llobregat Nord té una nova directora. A més, l’oficina principal a Vilafranca s’ha renovat íntegrament, després d’uns mesos d’obres. L’entitat financera va decidir emprendre-hi una reforma a fons i transformar-la en una oficina adaptada a les noves necessitats dels clients, que passen pel tracte personalitzat i per la gestió rigorosa, segons ens explica en l’entrevista la directora de la regional.

  Joan Ramon Rodríguez
  Codirector del Festival Jardins Terramar de Sitges
   

  El Festival Jardins Terramar de Sitges arriba enguany a la seva cinquena edició, que tindrà lloc del 28 de juliol al 13 d’agost. S’espera que unes 30.000 persones passin pel festival i gaudeixin dels catorze concerts que es programen. El cartell musical, enguany protagonitzat per artistes nacionals, portarà al Garraf reconeguts cantants com Joan Manuel Serrat, Álvaro Soler, Rosario, Vanesa Martín o Hombres G, entre altres. El codirector del festival, Joan Ramon Rodríguez, ha manifestat que el públic ha rebut amb entusiasme l’edició d’enguany.

  Josep Ametller Civill
  Cofundador i director general del Grup Ametller Origen 
   

  Aquest any celebreu vint anys del grup. Quina evolució ha tingut en aquestes dues dècades?

  La nostra responsabilitat i obligació diària és mantenir l’essència del projecte. Vam començar venent ous i els productes de l’horta que teníem a casa al mercat els dissabtes de Vilafranca. Potser no tenien l’aspecte més bonic del mercat, però eren productes fets amb estima, amb respecte a l’ofici de casa, el de pagesos. Amb Ametller Origen volíem dignificar l’ofici i, després d’aquests vint anys, creiem que ho hem aconseguit. Tots aquests valors són els que recordem, mantenim i traslladem a tots els col·laboradors a diari.

  Abigail Garrido Tinta
  Alcaldessa de Sant Pere de Ribes

  Sant Pere de Ribes vol aprofitar el seu enclavament estratègic i proper a Sitges per atraure més turistes amb una oferta slow, lligada a la natura i als hàbits saludables. Altres dels reptes principals són la dinamització econòmica, ocupacional i habitacional del municipi. Per això, es va replantejar el projecte de la rambla del Garraf, s’ampliarà els polígons per atraure empreses especialitzades en els sectors de la innovació i la tecnologia, i s’estan promovent habitatges de lloguer assequible. Ens ho explica l’alcaldessa, Abigail Garrido. 

   Ja és a la venda el número 123

  Subscripció newsletter Penedès Econòmic

  Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
  i rebràs totes les notícies en un sol correu