Mireia Juvé i Marta Milà
  Empresàries del sector vitivinícola penedesenc

  Dues reconegudes empresàries del sector dels vins i escumosos penedesencs, la Mireia Juvé, copropietària de les caves Pere Ventura Family Wine Estates, de Sant Sadurní d’Anoia, i la Marta Milà, gerent de Mas Comtal, d’Avinyonet del Penedès, van ser entrevistades fa unes setmanes al Vinseum de Vilafranca pel programa “Via Augusta” d’ETV-Terramar. Van explicar la seva visió sobre el sector i sobre la presència de les dones en els diferents àmbits que l’integren. També van parlar del futur, que veuen amb optimisme, sobretot per la presència de gent jove que està agafant el relleu dels seus avis i emprenent nous projectes que el revitalitzen. 

  Joan Tarrada i Gol
  President del Vinseum 

  Joan Tarrada ocupa la presidència de Vinseum. Vinculat a molts àmbits i entitats del territori penedesenc, com el Vijazz o l’Acadèmia Tastavins Sant Humbert, mostra una gran il·lusió envers la imminent inauguració del renovat Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, ubicat a Vilafranca del Penedès. La institució preveu generar un gran impacte a la vila i el seu entorn, tot convertint les seves col·leccions artístiques, vitivinícoles i patrimonials en un punt de referència del món del vi i el cava en l’àmbit mundial. 

  José María Torres García
  President de Conpymes 

  José María Torres García, president de Conpymes, patronal de pimes i autònoms, reclama entrar en el diàleg social, és a dir, estar a les meses de negociació amb el govern en què es debat de polítiques laborals i empresarials. En aquesta entrevista argumenta que es “vulnera la Constitució” per entendre que la part patronal del diàleg social defensa únicament les grans empreses en detriment de les petites. I subratlla les diferències que mantenen amb la CEOE. 

  Núria Sala Rius
  Directora del Consorci de Promoció Turística del Penedès 

  El Consorci de Promoció Turística del Penedès va presentar el 26 de gener a l’auditori del Vinseum de Vilafranca del Penedès el Pla d’Accions 2023. A l’acte hi van assistir un centenar de persones vinculades al teixit turístic del territori. El president, Ramon Riera, va animar a afrontar el 2023 amb “optimisme i il·lusió” i la directora, Núria Sala, va detallar els principals projectes i objectius en els quals treballaran aquest any.

  Joan Sans Freixes
  President del Consell Comarcal del Baix Penedès i alcalde de l’Arboç 

  L’arbocenc Joan Sans encara els seus darrers mesos de la legislatura política 2019-2023 com a alcalde de l’Arboç i president del Consell Comarcal del Baix Penedès. Vinculat a molts àmbits del municipi penedesenc, com la cultura o l’esport, Sans ja ha decidit tornar-se a presentar en les pròximes eleccions municipals del mes de maig vinent, on es decidirà la nova composició consistorial del municipi. Abans, però, ha d’acabar de liderar diversos projectes i iniciatives corresponents a molts sectors de la localitat.

  Ja és a la venda el número 134

   

  Subscripció newsletter Penedès Econòmic

  Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
  i rebràs totes les notícies en un sol correu