Albert Tort Pugibet
  Vicepresident primer del Consell Comarcal de l’Alt Penedès

  El portaveu del govern, vicepresident primer i president de l’Àrea de Plans Transversals i Comunicació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès va presentar aquest mes el Pla d’Acció Comarcal (PAC) Alt Penedès 2024-2027. Un dels objectius d’aquest pla és aproximar el Consell Comarcal a la ciutadania, una tasca que es vol impulsar a través de diverses iniciatives que permetin visibilitzar tot el que es fa des de la institució. Sobre aquests i altres aspectes en parlem en l’entrevista. 

  Jordi Tarragona Coromina
  Empresari, advocat i professor d’empresa familiar d’ADE a la UIC

  El Centre Àgora de Vilafranca del Penedès va acollir el passat 25 d’octubre la sessió “Família empresària: el repte del relleu vs. la convivència familiar”, organitzada per la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca.
  L’objectiu era ajudar a reflexionar els assistents sobre el procés de relleu a l’empresa familiar. 
  La sessió estava dirigida als integrants de qualsevol família empresària interessats en la continuïtat de la seva empresa, amb independència del tamany, el volum o el sector.

  Joan Manel Montfort i Guasch
  Vicepresident 2n i president de l’àrea de Promoció Econòmica del CCAP

  La situació del sector del comerç i els canvis que s’estan produint darrerament per intentar incentivar-lo i lluitar contra la gran competència que suposa el comerç electrònic és un dels eixos de la conversa que vam mantenir fa uns dies amb Joan Manel Montfort, vicepresident segon del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i conseller comarcal de l’àrea de Promoció Econòmica. Montfort també va ser regidor de la mateixa àrea a l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès durant dotze anys. 

  Anna ribera i COS
  Regidora de Promoció Econòmica i Capitalitat, Empresa i Economia Social

  La Fira de Novembre, que se celebrarà del 10 al 12 de novembre a diferents indrets de la ciutat, ja és a les portes. Enguany hi haurà diverses novetats, entre els quals hi ha l’espai El batec del mar, ubicat a la plaça de la Vila, que esdevindrà l’epicentre de les activitats relacionades amb l’economia blava, per tal de donar a conèixer als vilanovins i als foranis tota l’activitat econòmica que gira a l’entorn del mar. Aquesta i altres novetats ens les detalla la regidora de Projecció de la Ciutat, Promoció Econòmica i Capitalitat en les properes pàgines.

  Mireia Torres Maczassek
  Directora d’Innovació i Coneixement de Família Torres

  Família Torres està implicada, des de fa anys, en la sostenibilitat i en la lluita contra el canvi climàtic a través de diverses accions. Amb aquest objectiu, la recerca i la innovació juguen un paper clau. Per aquest motiu, la companyia les gestiona de forma transversal, amb la participació de tots els departaments, que posen el seu gra de sorra per aconseguir reduir el seu impacte energètic i la seva petjada de carboni i per gestionar els cultius d’una forma més sostenible, resilient i eficient. 

  Ja és a la venda el número 139

   

  Subscripció newsletter Penedès Econòmic

  Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
  i rebràs totes les notícies en un sol correu