PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Caixabank reafirma el suport a la FEGP durant el 2021

CaixaBank ha renovat el seu acord de col·laboració amb la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) mantenint-se com a soci financer de l’entitat empresarial amb l’objectiu d'ajudar a promoure el desenvolupament de les empreses associades. L'acord, que han ratificat Neus Lloveras, presidenta de la Federació Empresarial del Gran Penedès i Carlos Gramunt, director comercial de Banca d'Empreses de CaixaBank a la Direcció Territorial de Barcelona, facilitarà a les empreses l'accés a una gamma de productes i serveis financers totalment personalitzats.

El conveni posa de manifest el compromís de l’entitat financera amb les empreses penedesenques que podran beneficiar-se, entre d'altres productes i serveis, de solucions per a la cobertura de les seves necessitats personals i de negoci, productes d'inversió, assessorament personalitzat i un programa financer a mida, que gestionaran un equip de professionals especialitzats, distribuïts a la xarxa més àmplia d’oficines en la comarca.

El conveni ratifica el suport de CaixaBank a la FEGP per elaborar anualment l'Índex de Competitivitat Econòmica de les Comarques de Catalunya, estudi que compta amb un bagatge de 17 edicions i la consideració dels analistes i representants del sector públic i del món de l'empresa arreu de Catalunya elaborat per Actíva Prospect.

Sobre la Federació Empresarial del Gran Penedès

La Federació Empresarial del Gran Penedès és una organització sense ànim de lucre, formada per un miler d’empreses associades en règim assembleari, que representa el conjunt de l'empresariat del seu àmbit intercomarcal. La FEGP és una entitat que manté un compromís amb el seu entorn social i econòmic i que entén com a prioritari el progrés de l'entorn, en tant que beneficia el conjunt de ciutadans i entitats que hi conviuen i garanteix el futur de les activitats que s'hi desenvolupen.

CaixaBank, el banc que trien les empreses

CaixaBank es consolida com una entitat de referència per les empreses amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per 126 centres CaixaBank Empreses, repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles, on treballen 1.200 professionals altament qualificats, amb una sòlida reputació en assessorament empresarial.

En l'àmbit internacional, CaixaBank dona suport als seus clients empresa a 127 països mitjançant sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que es sumen als gestors d'alta especialització –especialistes de Finançament i servei, Comerç exterior i tresoreria, Finançament estructurat, Turisme i Negoci Immobiliari– que treballen a les oficines d’Espanya, oferint el millor assessorament per les operacions de les empreses a l'estranger. L'entitat dona servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores, com a les grans corporacions i grups empresarials que fan front a projectes internacionals més complexos.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 112

Subscripció newsletter Penedès Econòmic

Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic i rebràs totes les notícies en un sol correu