PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Aldi obrirà un segon supermercat a Vilafranca al barri de la Girada

Aldi obrirà un nou supermercat a Vilafranca aquesta tardor, al solar situat entre la carretera de Moja, i l’avinguda Ronda de Mar, al barri de la Girada. L’establiment se sumarà al que ja té al carrer de la Riera gran, 1, a la rotonda situada davant del Burger King. L’Ajuntament i els propietaris fa temps que mantenen converses amb la cadena alemanya de supermercats per tal de formalitzar l’operació.

Segons ens explicava el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Vilafranca, Francisco Romero, “els informes tècnics municipals ja estan enllestits i ara només s’està a l’espera de l’informe del departament de Carreteres. Tanmateix, volem donar una llicència condicionada a l’execució, per tal que els propietaris i el comprador puguin avançar els temes administratius i legals de l’operació”. Així, dilluns vinent és previst que es porti aquesta qüestió a la junta de govern per tal que es pugui tirar endavant.

Per altra banda, ALDI preveu contractar 250 persones a Catalunya i Balears fins a finals d'any. Aquesta zona concentra el 25% de les incorporacions de l'empresa a l'Estat, per darrere de Madrid (37%). En total, la cadena de supermercats preveu incrementar la plantilla un 17% el 2021 i sumar més de 1.000 treballadors durant el segon trimestre per fer front al seu pla d'expansió. Actualment, l'empresa té més 6.000 empleats a l'Estat. D'aquests, 1.600 estan a Catalunya, inclosos els empleats de botiga, el personal de logística i els professionals de les oficines a Sant Cugat del Vallés.
La companyia té un total de 342 establiments a l'Estat, una superfície comercial de més de 360.000 metres quadrats i preveu obrir 40 nous supermercats el 2021.

A més, l'empresa pretén ampliar la seva superfície logística en més d'un 50% en els pròxims dos anys. ALDI compta actualment amb 109.400 metres quadrats de sòl logístic a l'Estat i durant la primera meitat de l'any ha posat en marxa l'ampliació de la seva plataforma situada a Masquefa. Es tracta d'una ampliació de més de 16.100 metre quadrats que se sumen als 26.779 metres de superfície actual i que permetrà donar suport al creixement de la cadena de supermercats a Catalunya i Balears.
0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 112

Subscripció newsletter Penedès Econòmic

Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic i rebràs totes les notícies en un sol correu