PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

18 joves de l'Alt Penedès han participat a la 8a edició del programa "Forma't"

Des d’abril fins a juny de 2021, 18 joves de l’Alt Penedès han participat en el programa “Forma’t 2021”, un programa adreçat a persones d’entre 16 i 29 anys, que han abandonat prematurament el sistema educatiu i estan en una situació en què no estudien ni treballen. En aquesta edició hi han participat joves de les Cabanyes, Font-rubí, Gelida, Sant Martí Sarroca, Subirats, Torrelles de Foix i Vilafranca del Penedès.

Els joves participen en un procés educatiu personalitzat i tutelat pel personal de l’Oficina Jove del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. La formació els ajuda a explorar els seus interessos i les seves motivacions i a orientar les trajectòries educatives i professionals en funció dels corresponents projectes vitals i professionals. Reben una formació professionalitzadora flexible, adaptada a les necessitats dels participants i orientada a desenvolupar les seves competències professionals, per tal que puguin millorar la seva ocupabilitat i/o reprendre els estudis.

En acabar el programa, sis dels participants han fet preinscripcions per reincorporar-se al sistema educatiu (concretament a PFI de la comarca), tres participants han començat treballs temporals i quatre estan fent seguiment amb el Servei d’Ocupació del Consell Comarcal. Amb la resta, es continua treballant per trobar les opcions més adients.

El darrer dia de programa, el vicepresident del Consell Comarcal, Albert Tort, va lliurar els diplomes als 18 participants i va parlar amb ells per escoltar les seves opinions sobre l’experiència viscuda durant la formació.

0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 112

Subscripció newsletter Penedès Econòmic

Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic i rebràs totes les notícies en un sol correu