PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

El Most Festival estrena seu a l'Uruguai amb la primera edició del Most vino al Sur


El Most Festival estrenarà una versió sud americana a l'Uruguai, amb la primera edició del Most Vino al Sur. Del 22 al 26 de setembre, la regió de Canelones i Montevideo acolliran una mostra del talent català del món del cinema i la vitivinicultura. Les pel·lícules es projectaran en col·laboració amb la Filmoteca de Catalunya i l'Institut Ramon Llull. '40 Hectàrees: la terra i el pagès', de Pep Puig (2018), i 'La vinya i la banya', de Raimon Coll (2016), són alguns dels títols programats en aquesta primera edició. En total, s'han agendat nou sessions amb cinc pel·lícules del vi, dos films clàssics de la cinematografia catalana i dos dels treballs més destacats del cinema català contemporani.
 
El projecte d'aquesta adaptació del Most neix de la relació que el Vinseum –organitzador del fetsival- va establir entre els anys 2014 i 2018 amb la Intendencia de Canelones. En aquest període, l'any 2017 l'Uruguai va ser el país convidat a la setena edició del Most, fet que va estrènyer els lligams.

El cicle Most vino al Sur està coorganitzat per la Intendencia de Canelones, la Intendencia de Montevideo, l’Institut Ramon Llull i el Vinseum.
0
0
0
s2smodern

 Ja és a la venda el número 112

Subscripció newsletter Penedès Econòmic

Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic i rebràs totes les notícies en un sol correu