PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

L'ocupació turística durant el pont de desembre assoleix els nivells previs a la pandèmia


L'ocupació turística durant aquest darrer pont de desembre ha arribat als nivells més alts assolits abans de l'esclat de la pandèmia. En algunes zones com les pistes d'esquí de Lleida o l'interior de Tarragona, l'ocupació ha estat del 100%, segons ha informat aquest divendres la Direcció General de Turisme en un comunicat. Pel Departament d'Empresa i Treball, les dades són "molt positives" i el signe que el sector turístic del país "ha pogut desenvolupar la seva activitat amb una afluència que recorda els millors resultats obtinguts en aquesta tradicional setmana de dies festius".
 
A la demarcació de Lleida, les pistes d'esquí han registrat ocupacions del 100%, mentre que a la resta del territori l'ocupació s'ha situat al voltant del 90%. Segons la directora general de Turisme, Marta Domènech, cal destacar el bon comportant dels càmpings i el turisme rural. "Els bungalous i l'oferta d'allotjaments rurals de la plana també han estat del 100%".

En el cas de les comarques gironines, les ocupacions a l'interior i a la muntanya han arribat al 98% el cap de setmana i al 80% els altres dies festius, mentre que a la Cosa Brava –on s'han mantingut oberts la meitat dels establiments de restauració i allotjament- s'han situat en el 80%.

Al Camp de Tarragona l'ocupació ha estat del 70%, tot i que a l'interior s'ha arribat al 100%, mentre que a la Catalunya Central les ocupacions han estat d'entre el 80% i el 90%. Pel que fa a la ciutat de Barcelona, el nombre de places cobertes ha arribat al 45%, unes xifres que segons la Direcció General de Turisme "són habituals" durant aquestes dates.

 Ja és a la venda el número 116

Subscripció newsletter Penedès Econòmic

Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic i rebràs totes les notícies en un sol correu