PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Panattoni compra a El Corte Inglés la seva plataforma logística de La Bisbal del Penedès


Panattoni ha tancat la compra de la plataforma logística d'El Corte Inglés a La Bisbal del Penedès, amb l'objectiu de remodelar l'edifici existent i construir dues noves naus industrials. En un comunicat aquest dilluns, Panattoni ha explicat que el projecte preveu invertir 135 milions d'euros per a la construcció de dues naus que sumaran una superfície de 110.000 metres quadrats i la rehabilitació de l'immoble, de 45.000 metres quadrats.

El director de Desenvolupament de Negoci de Panattoni per a Espanya i Portugal, Carlos Cuevas, ha destacat que el projecte "estarà en una ubicació perfecta per a satisfer les necessitats de molts clients potencials" de comerç electrònic i operadors logístics.

Ha assenyalat que l'empresa veu el projecte com "una gran oportunitat per a demostrar els projectes innovadors de gran envergadura que Panattoni pot desenvolupar".

El Corte Inglés concentrarà la seva activitat logística per al nord-est peninsular i Balears en la plataforma i instal·lacions que ja posseeix al Vallès Oriental.

 Ja és a la venda el número 116

Subscripció newsletter Penedès Econòmic

Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic i rebràs totes les notícies en un sol correu