PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

Els teatres lamenten que la reducció de l'aforament al 70% és una "notícia dura" i "inesperada"

La presidenta d'ADETCA, Isabel Vidal, ha lamentat aquest dilluns que la reducció de l'aforament al 70% en el món cultural, anunciada pel Govern, és "una notícia dura" i que "no esperaven". De fet, Vidal ha reconegut que abans que una reducció d'aforament esperaven la petició del certificat covid-19 perquè "dins els teatres es compleixen les mesures de seguretat amb la mascareta".
Així mateix, Vida ha demanat ajuda a les administracions per "rescabalar aquesta pèrdua d'ingressos tan importants". El Govern ha anunciat mesures que vol aplicar com tancar l'oci nocturn i limitar l'aforament al 70% en gimnasos, cultura i comerç. Si el TSJC les aprova les mesures entraran en vigor la matinada de dijous a divendres.
 
Vidal ha manifestat que precisament els nadals és l'època de recaptació més gran als teatres. En aquest sentit, ha demanat ajuda al Departament de Cultura i a les administracions per "rescabalar aquesta pèrdua d'ingressos tan importants". "Seguirem treballant i ho hem de gestionar de la millor manera que puguem", ha afegit.

La presidenta d'ADETCA també ha assenyalat que són conscients que "altres activitats patiran restriccions més dures i que la situació és molt complicada i l'haurem de passar entre tots".

 Ja és a la venda el número 116

Subscripció newsletter Penedès Econòmic

Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic i rebràs totes les notícies en un sol correu