PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online del Penedès i el Garraf

 

PENEDÈS ECONÒMIC

El diari econòmic online de la Vegueria Penedès

El sector organitzador d’esdeveniments i casaments se sent “abandonat i desprotegit” per com es gestiona la pandèmia a Catalunya

Des de l'Associació d'Empreses d'Esdeveniments i Casaments de Catalunya (AEGECat), la sectorial de la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) s'ha fet palès el seu malestar per com s'ha estat i es continua gestionant la pandèmia a Catalunya. Asseguren que “la falta de sensibilitat amb el nostre sector és constant i absoluta. Ens sentim abandonats i desprotegits”.

Apunten que el sector de les empreses que organitza esdeveniments i casaments “ha estat ignorat durant tota la pandèmia, malgrat l'esforç que hem realitzat per aportar al Govern de la Generalitat protocols que haguessin fet possible mantenir gran part de la nostra activitat de manera segura”.

Ara, poques setmanes abans de les Festes de Nadal, “quan teníem moltes reserves de trobades empresarials i les neveres plenes”, s'ha llençat des de Govern la consigna d'evitar aquestes trobades, que són “la nostra activitat principal durant aquestes setmanes”. La conseqüència, l'anul·lació de pràcticament totes les reserves.

Tant congressos com esdeveniments d'empresa internacionals treballen els actes amb antelació, això vol dir que “per aquest camí, s'està comprometent el primer trimestre del 2022”.

L’AEGECAT entèn que aquesta consigna d'evitar aquestes trobades era “absolutament innecessària, tenint en compte que als nostres locals s'apliquen tots els protocols preventius, i que, per tant, són espais segurs”.

Per aquest motiu reclament al Govern de la Generalitat que es rectifiqui, amb l'objectiu de poder recuperar una part de l'activitat perduda i que s'habilitin urgentment línies d'ajuts per compensar les pèrdues ocasionades per les anul·lacions provocades.

 

 

 Ja és a la venda el número 116

Subscripció newsletter Penedès Econòmic

Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic i rebràs totes les notícies en un sol correu