Els festivals del Garraf Sona es reuneixen amb la Diputació de Barcelona

    Dijous va tenir lloc una reunió de treball entre els representants dels festivals del Garraf Sona i la diputada de turisme, Abigail Garrido i la gerent de la Gerència de Serveis de Turisme, Soledad Bravo.

    Promoguda per l'Agència NODE Garraf, la reunió va servir per apropar a la Diputació de Barcelona un seguit d'iniciatives i estratègies comunes per a la continuïtat de la promoció del territori a través del calendari d'esdeveniments. Va sorgir també la necessitat de poder evaluar l'impacte econòmic i social que aquest tipus d'esdeveniments tenen sobre el territori. Així com la necessitat de posar en marxa iniciatives i eines de suport al posicionament del Garraf Sona en diferents mercats i públics.  

    La trobada va estar acollida pel Club de Golf Terramar de Sitges, que també participa activament en programes de la Diputació com són els Punts d'Informació Turística o el Certificat de Sostenibilitat Turística Biosphere.

    La reunió es va producir just després de la presentació del calendari de festivals que va tenir lloc a principis de més a La Daurada. I forma part de l'estratègia de NODE Garraf amb el suport de diputació de Barcelona, del programa conjunt d'esdeveniments i de la seva interrelació i promoció per mostrar el Garraf com a terra de festivals.

    Ja és a la venda el número 141

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu