Grup Ametller Origen i Natura Bissé, guanyadors del Premi Emprenedor de l’Any d’EY per Catalunya

    Josep Ametller, cofundador i conseller delegat del Grup Ametller Origen, i la segona generació de la família fundadora de Natura Bissé (Verónica Fisas, CEO; Patricia Fisas, Directora General i+D; Ricardo Fisas, Director Comunicació Corporativa; Joaquín Serra, CBDO i Jose Borrell, Director Financer i d’Operacions), van ser proclamats dimarts guanyadors per Catalunya del Premi Emprenedor de l'Any d'EY (PEA).

    L'acte de lliurament del guardó, conduit per la reconeguda periodista de TVE, Montserrat Rigall, va tenir lloc al Convent dels Àngels de Barcelona, durant un acte que va congregar nombrosos representants del món empresarial i institucional, entre els quals destaquen Xavier Pujol, soci responsable del PEA per a Catalunya i José Luis Ruiz Expósito, soci responsable del PEA a nivell nacional.

    Per a Josep Ametller, co-fundador i conseller delegat del Grup Ametller Origen aquest premi suposa un reconeixement a la trajectòria d’una empresa que ha treballat amb esforç i decisió: “Vam començar l’any 2001 amb una parada de fruita i verdura al mercat de Vilafranca amb l’objectiu d’apropar i promoure una alimentació saludable i sostenible a la comunitat, i hem arribat, a dia d’avui, a més de 120 botigues. Tot això ha estat possible perquè des de l’inici vam pensar en gran, ho vam somiar i hem treballat sense descans per fer-ho realitat”.

    En paraules de Verónica Fisas, consellera delegada i directora general de Natura Bissé: “És un honor rebre aquest reconeixement coincidint amb el 25è aniversari del Premi Emprenedor de l’Any. Una distinció que rebem amb especial il·lusió en una etapa tan desafiadora com la què estem vivint en els darrers anys i que volem dedicar al gran equip de Natura Bissé. Només gràcies a la seva implicació, capacitat d'adaptació i compromís diari continuem creant oportunitats en una realitat tan reptadora i evolucionar cap al Natura Bissé del demà.”

    Per a Federico Linares, president d'EY, “els darrers mesos estan suposant un moment de reflexió i de canvi en la manera de pensar, de viure i d'actuar, que els nostres emprenedors estan encarant amb tota la valentia. Per això, és un orgull per a la nostra Firma reconèixer i donar suport especialment aquest any a aquests empresaris emprenedors que, tot i la incertesa global, continuen contribuint a crear riquesa i ocupació”.

    Grup Ametller Origen i Natura Bissé competiran el proper 22 de juny a Madrid a la final nacional del Premi Emprenedor de l'Any d'EY, juntament amb la resta dels candidats finalistes de les diferents zones en què es divideix el guardó. Posteriorment, l'emprenedor que resulti guanyador nacional d'aquesta edició competirà a Montecarlo amb uns 60 representants de tot el món per alçar-se amb el Premi Emprenedor de l'Any mundial d'EY.

    Fins ara, s'han donat a conèixer els finalistes següents, que optaran al guardó nacional: per la zona d'Andalusia i Extremadura, Rosauro Varó president de Gat Inversiones; els representants de la zona centre Jorge Gallardo, president de Vithas, i Juan Matjí, president de Cantàbria Labs; per la Zona Nord, Iñaki Latxaga, president d'Albacora; i, per Galicia, Constantino Fernández, president executiu d’Altia.

    El Premi Emprenedor de l'Any d'EY celebra aquest any la XXV edició i compta amb el patrocini de BNP Paribas i la col·laboració d'IESE Business School.

    Ja és a la venda el número 141

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu