S'estanca la negociació entre els treballadors d'Idiada i la direcció de l'empresa

    Les negociacions entre els treballadors d'Applus Idiada a Santa Oliva (Baix Penedès) i la direcció de la companyia es troben en punt mort després que l'ultima reunió acabés sense entesa entre les parts.

    Fonts sindicals han avançat a l'ACN que dijous passat a última hora del vespre hi va haver una aproximació, però l'empresa s'ha desdit i per ara només planteja una millora salarial per a 50 dels 1.500 treballadors del centre de desenvolupament d'automoció. La proposta és un augment de sou de 19,5 euros bruts. El sindicat UGT ho considera insuficient i manté la convocatòria de vaga prevista per avui dilluns. Serà el segon dilluns d'aturada i, per ara, hi ha convocada una tercera vaga per al dilluns 31.

    La UGT acusa la direcció d'incomplir el compromís de revisió de les condicions salarials de tots els llocs de treball i també li retreu que no millori les condicions de seguretat. El sindicat i l'empresa són ara a l'espera que els convoqui el servei de mediació del Departament de Treball. CCOO no secunda la vaga.

    Ja és a la venda el número 141

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu