La 5a edició de Vins Negres Penedès torna el 12 de novembre

    El proper dissabte 12 de novembre de 2022, el Claustre dels Trinitaris de Vilafranca del Penedès serà un cop més l’escenari d’una nova edició de “L’Espectacle: Vins Negres Penedès”.

    En la seva cinquena edició, aquest singular esdeveniment vinícola i gastronòmic acollirà 11 dels principals cellers de la DO Penedès, que oferiran a degustar els seus millors vins negres Penedès. Les 20 referències de vi negre es podran maridar amb una selecció de propostes gastronòmiques ideades pel restaurant vilafranquí El Gat Blau – organitzador de l’acte amb la col·laboració de la DO Penedès –. Des del seu inici a les 19h i fins les 22.30h, els assistents podran tastar totes les referències vinícoles presents i amb l’accés s’hi inclouran tres degustacions gastronòmiques. Durant la vetllada es podran adquirir tiquets per a més degustacions gastronòmiques. Les entrades per L’Espectacle: Vins Negres Penedès 2022, es poden comprar anticipadament al restaurant El Gat Blau a un preu de 20€ o el mateix dia al Claustre dels Trinitaris segons existències.

    Els vins negres Penedès protagonistes
    “Un dels fets que fan d’aquest esdeveniment un èxit any rere any, és el gran nivell de vins que s’hi poden tastar”, explica Olga Guasch, propietària del restaurant El Gat Blau. Una de les línies de treball que la Denominació d’Origen Penedès està desplegant en l’actualitat és donar a conèixer al públic final el gran ventall de vins negres que s’elaboren a la DO Penedès i la gran qualitat de tots ells. ““L’Espectacle: Vins Negres Penedès” és una bona manera de conèixer la realitat vitivinícola del Penedès, ja que són les mateixos elaboradors els que serveixen els vins als assistents i així poden conèixer de primera mà quines característiques té el vi i com ha estat elaborat”, afirma el director de la DO Penedès, Francesc Olivella.
    En la seva cinquena edició, a l’Espectacle hi participaran 11 cellers molt representatius del Penedès: Albet i Noya, Can Feixes, Can Ràfols dels Caus, Celler Parató, Família Torres, Jean Leon, Mas Rodó, Mastinell, MontRubí, Oriol Rossell i U Més U. Els vins s’acompanyaran amb diverses propostes gastronòmiques creades pel restaurant El Gat Blau que combinaran la cuina penedesenca i els productes de proximitats amb altres novetats culinàries.
     
    Dansa i sessió DJ per arrodonir la vetllada
    Durant la vetllada els assistents podran gaudir d’un espectacle de dansa a càrrec de les ballarines de +Gimdans, Sandra Ferré i Alba Tort, que ha creat una coreografia especialment per a aquesta ocasió. Ferré juntament amb una altra ballarina presentaran un espectacle que té com a objectiu, fer reflexionar als assistents sobre el paper de la humanitat en el planeta i com la malmet. L’esdeveniment també comptarà amb l’ambientació musical de la DJ Marian.

    Ja és a la venda el número 140

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu