Bodegues Sumarroca celebrarà demà la seva festa de l’oli

    Aquest dissabte, a la finca Molí Coloma de Bodegues Sumarroca tindrà lloc la Festa de l’Oli. De 10 a 12h s’oferirà un esmorzar de pagès on els assistents podran degustar l’oli del primer raig acompanyat d’una botifarrada amb pa amb tomàquet i cava. A més també podran fer una visita guiada pel celler.

    L’oli del primer raig és l’oli no filtrat extret de les primeres olives de temporada. Això fa que sigui un oli més dens i amb restes d’oliva que li aporten un sabor més intens, gustós i afruitat. És l’ingredient perfecte per acompanyar qualsevol esmorzar i donar-li un toc molt especial.

    La reserva s’ha de fer trucant al següent número de telèfon 696 931 324. Les places són limitades.

    El Flor d’Oli, un oli extra verge de categoria superior

    Els primers dies de collita, al molí es premsen les olives Arbequines que elaboraran l’oli del primer raig, el Flor d’Oli. És un oli d’oliva extra verge de categoria superior que procedeix de la primera premsada en fred, utilitzant exclusivament procediments mecànics per a la seva elaboració i amb una mínima intervenció. Es tracta d’un oli sense filtrar, d’edició limitada, un suc de fruita que manté les particularitats i les propietats de la varietat intactes.

    Extret únicament de la varietat Arbequina, és un oli amb una gran potència de color, gust afruitat i excel·lent aroma. 

    A Molí Coloma s’elaboren exclusivament olis d’oliva verge extra amb les varietats com l’Arbequina, l’Arbosana, la Koroneiki. Són olis d’excel·lent qualitat que s’obtenen a través de processos d’elaboració sostenible en base a una cuidada selecció de la matèria primera i un gran compromís per a que l’excel·lència del producte arribi a les taules de tot el món.

    Ja és a la venda el número 141

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu