VIII Fòrum d’empreses de la Ruta del Vi del Penedès

  El dimecres 2 de novembre es va celebrar el VIII Fòrum amb les empreses de la Ruta del Vi del Penedès, l'espai de treball anual liderat pel Consorci de Promoció Turística del Penedès per tal de debatre i preparar l'estratègia turística del territori conjuntament amb el teixit empresarial.

  L'auditori del Fòrum Berger Balaguer, cedit per a l'ocasió per Fundació Pinnae, nou membre col·laborador del Consorci, va reunir a una seixantena d'empreses en una sessió de treball que va estar dinamitzada per la Judith Cortina i en David Jobé, coneguts comunicadors i responsables del web i del perfil de xarxes socials Enoturista.

  El tema a debat es va centrar en les possibles accions per incrementar el posicionament del Penedès com a destinació turística en el món digital. Els membres de la Ruta del Vi van valorar positivament la proposta d'una difusió conjunta i coordinada dels valors i de la marca Penedès a través dels seus canals digitals, per tal d'incrementar exponencialment la presència de la nostra destinació i arribar a un públic més ampli.
  Les propostes i idees sorgides en el Fòrum es treballaran per tal de poder-les incorporar en el proper Pla d'Accions 2023 del Consorci de Promoció Turística del Penedès.

  Segons Ramon Riera, president del Consorci, la Ruta del Vi del Penedès és un club enoturístic motor per a la destinació amb una gran capacitat de dinamitzar i crear oferta turística per posicionar encara millor la destinació. Aquests espais de debat i intercanvi són claus per l'entitat i són un molt bon exemple de la gestió público-privada.

  En acabar la sessió, es va presentar en primícia pels assistents un espot promocional de la Ruta el Vi del Penedès. El vídeo pretén representar a les més de 200 empreses turístiques certificades, entre cellers, allotjaments, restaurants, empreses de serveis, botigues i enoteques. Alhora, convida a gaudir tot l'any d'un gran ventall d'activitats i experiències que tots ells proposen. Només cal escollir què es vol fer dins de la Ruta del Vi per poder fer-la teva. 

   Ja és a la venda el número 125

  Subscripció newsletter Penedès Econòmic

  Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
  i rebràs totes les notícies en un sol correu