Sitges, model de gestió turística en congressos de referència nacional i internacional

  Sitges es posiciona com una destinació de primer ordre, amb una presència cada vegada més consolidada en congressos de referència nacional i internacional.

  Turisme de Sitges va participar, del 2 al 4 de novembre a Sevilla, al Tourism Innovation Summit. Es tracta d’una trobada internacional referent, centrada en la reconversió del sector a partir de tres eixos: la innovació, la tecnologia i la sostenibilitat.

  En el marc de la trobada Sitges fou present en dues taules rodones (‘Rebuilding Tourism: More creative and unique leisure experiences’ i ‘Management of tourist flows: cases from three Mediterranean destinations), en les quals va exposar la seva experiència en la gestió de recursos com a destinació mediterrània i que ofereix experiències d’oci creatives i úniques, des del punt de vista de la sostenibilitat, la innovació i la gestió de dades. La vila compartia ponències amb marques com el FC Barcelona i destinacions com Valencia o Dubrovnik.

  Turisme de Sitges participa també, aquest mes de novembre, al III Congrés Mundial Destinos Turísticos Inteligentes a València, i també estarà present, properament, al IV Cett Smart Tourism Congress, on es debatrà sobre l’impacte de la innovació i la tecnologia en el sector.

  L’activitat de congressos turístics es concentra, habitualment, en el darrer trimestre de l’any amb l’objectiu de generar espais de reflexió per definir les accions i estratègies de l’any següent. Sitges ha participat d’aquesta activitat i, en els darrers mesos, ha estat a la II Convenció de Turespaña a Barcelona; al Congrés de la Red Española de RECI, i a les Jornades dels Mercats Emissors de l’Agència Catalana de Turisme.  

   Ja és a la venda el número 125

  Subscripció newsletter Penedès Econòmic

  Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
  i rebràs totes les notícies en un sol correu