L'eficiència energètica en municipis del Garraf i l'Alt Penedès, tema de les segones Jornades d’Economia del Garraf i l’Alt Penedès

    Per dimecres i dijous d'aquesta setmana, els dies 9 i 10 de novembre, s'han programat les 2es Jornades d'Economia del Garraf i l'Alt Penedès. Es faran a la sala Josep Ll. Palacios, a la Casa de la Vila de Sant Pere de Ribes. 

    La segona edició de les Jornades es dedicarà als reptes energètics que han d'assumir les dues comarques granpenedesenques en matèria de transició i eficiència, tant el sector privat com també les administracions locals.

    Dimecres una de les taules es centrarà en la casuística de cinc municipalitats en relació amb l'estalvi energètic i les energies renovables; en concret, els ajuntaments d'Olivella, Sant Pere de Ribes, Sant Sadurní d'Anoia, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú.

    Dijous, entre d'altres ponències, s'exposaran exemples de millora en l'origen i els usos energètics en l'àmbit privat per part de les consultories Ozcáriz-Lindstrom, de Vilafranca del Penedès, i InstaLlor, de Canyelles.

    La ponència contextual anirà a càrrec del geòleg Xavier Soler, amb el títol Ara o mai. Entendre el planeta i la urgència d'actuar. La ponència marc es deurà al biòleg i ambientòleg Antoni Ferran Mèlich, que parlarà la geografia del Penedès i l'encaix energètic, amb el títol Paisatge i energia. A on? Com?.

    Les 2es Jornades d'Economia del Garraf i l'Alt Penedès estan organitzades per les Cambres del Garraf i l'Alt Penedès, la Federació Empresarial del Gran Penedès i l'Agència Node Garraf, de la mà de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes. 

    L'organització compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració de Floristeria Gonflor, Penedès Econòmic i l'Escola d'Hostaleria de Sitges.

    L'assistència a les dues sessions matinals està oberta a tothom, prèvia inscripció i atenent a les limitacions d'aforament. La informació està disponible a https://www.nodegarraf.cat/jornades_economia/index.html

    Ja és a la venda el número 141

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu