Cellers Maset crea la beca Pau Massana per a la investigació de malalties minoritàries

    Aquest 2022, Cellers Maset ha arribat a un acord de col·laboració amb l'Institut d'Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT) per a la creació de la primera Beca de Malalties Minoritàries Pau Massana.

    Aquesta beca és una iniciativa del celler per a recaptar fons i aportar, cada any, 25.000 euros per a la investigació de malalties de baixa o molt baixa prevalença en la societat. El nom de la beca és un petit homenatge al fill petit de Josep Massana i Imma Torreño, en Pau, qui a principis del 2000 va patir una malaltia pulmonar minoritària.
    La col·laboració amb l'I3PT, que van formalitzar el passat 14 de setembre el director de l'entitat, el doctor Lluís Blanch, i el responsable del celler, Marc Massana, servirà per a finançar un projecte d'investigació clínica pulmonar de l'àrea de recerca de Malalties Minoritàries de l'I3PT, i substituirà l'anterior col·laboració amb les beques SEOM, també valorada en 25.000 euros i destinada a la lluita contra el càncer de mama.
    Per arribar a la xifra de 25.000 euros, el celler penedesenc posa a la venda, per segon any consecutiu, 2.500 ampolles numerades del seu cava Solidari. El 100 % de la recaptació anirà destinada a la creació de la beca Pau Massana. El cava Solidari brut nature ecològic de Maset és un cupatge especial de xarel·lo, macabeu i parellada amb una criança de dotze mesos en rimes. Destaca per la seva frescor i les seves fragants aromes de fruita blanca madura, brioixeria i cítrics sobre un fons de camamilla i ametlla crua. Un cava lleuger i saborós ideal per a acompanyar qualsevol tertúlia o un entrant de poca intensitat.

    Ja és a la venda el número 141

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu