Lidl inverteix prop de 5ME en l'obertura de la seva nova botiga a Vilafranca del Penedès i crea 15 noves ocupacions a la ciutat

  Lidl continua reforçant la seva presència a Catalunya i, en aquest cas, a la província de Barcelona, inaugurant avui la seva nova botiga a Vilafranca del Penedès (Avinguda de Tarragona, 110), localitat on ja porta 15 anys oferint els seus serveis.

  Després de derrocar per complet el seu anterior establiment, la cadena de supermercats estrena ara en la mateixa ubicació unes instal·lacions més sostenibles, còmodes i àmplies per oferir un millor servei i experiència de compra als seus clients.
  La companyia ha invertit prop de 5 milions d'euros en la seva construcció i equipament i, a més, ha confiat la seva execució a empreses locals, posant de manifest el compromís de la marca amb la generació de riquesa i ocupació local. Així mateix, l'obertura d'aquest nou centre ha suposat la creació de 15 nous llocs de treball, per a una plantilla total de 35 persones.
  El nou punt de venda, que està obert en un horari comercial de 9.00 a 21.00 hores de dilluns a dissabte, disposa d'un ampli aparcament de més de 150 places (amb punts de recàrrega per a vehicles elèctrics) i de 1.300 m² de sala de vendes (un 30% més respecte a l'anterior botiga) en els quals els vilafranquins podran trobar una gran varietat de productes frescos (com fruita i verdura, carn i peix o pa i brioixeria acabada de coure) i també de nevera, aliments secs envasats, begudes, cosmètica, higiene personal, neteja i articles de basar. Tot això complementat amb accions periòdiques com les seves setmanes temàtiques d'alimentació internacional, cada vegada més referències regionals, i un extens i exclusiu assortiment de Nadal de les seves marques pròpies Deluxe, D’OR i Favorina.
  En el marc del seu compromís amb la sostenibilitat i la reducció de les emissions de CO2, per aquesta obertura Lidl ha posat en marxa mesures d'eficiència energètica, com la il·luminació LED, el sistema de gestió domòtica o la instal·lació de 900 m² de panells fotovoltaics.

  El compromís de Lidl amb Catalunya
  La inauguració d'aquest nou espai comercial a Vilafranca del Penedès reflexa, una vegada més, l'aposta de Lidl per Catalunya, regió en la que porta prop de 30 anys generant riquesa i on ja compta amb més de 120 establiments i una plataforma logística -a Montcada i Reixac (Barcelona), amb previsió d'inaugurar unes altres dues a Martorell (Barcelona) i Constantí (Tarragona) en el futur-.
  Gràcies a la seva activitat, l'impacte de Lidl a la comunitat ja arriba gairebé als 1.100M€ anuals aportats al PIB (un 0,56% del total) i supera les 22.800 ocupacions directes, indirectes i induïdes generades (un 0,68% del total), segons dades de PwC.

  Ja és a la venda el número 134

   

  Subscripció newsletter Penedès Econòmic

  Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
  i rebràs totes les notícies en un sol correu