Ametller Origen organitza un sopar solidari en benefici de La Marató amb els xefs Nandu Jubany, Hideki Matsuhisa i Oriol Balaguer i recapta un total de 20.000 euros

    Gairebé 600 persones es van reunir dijous al Museu Marítim de Barcelona per participar en el Sopar solidari en benefici de La Marató, organitzat per Ametller Origen amb l’objectiu de recaptar fons per a La Marató d’enguany, que aquest any es dedica a les malalties cardiovasculars.

    Un àpat festiu, però sobretot molt solidari, on es van aconseguir recaptar, juntament amb la I Caminada solidària ‘Directe al cor’, 20.000€ per a la investigació de les malalties cardiovasculars i la millora de l’esperança de vida de les persones afectades.

    “Estem molt satisfets de la gran acollida que ha tingut el sopar i volem donar les gràcies a totes les persones que ens van acompanyar per aportar el seu gra de sorra per lluitar contra les malalties cardiovasculars”, ha afirmat Josep Ametller, conseller delegat i cofundador d’Ametller Origen. “Una vegada més hem demostrat que som imparables i que junts podem canviar el món”, ha afegit Ametller.

    L’acte, que fou conduit per Òscar Dalmau, va comptar amb la participació d’uns convidats de luxe: el cuiner Nandu Jubany, que va presentar en exclusiva els seus nous canelons d’espinacs amb panses i pinyons, el xef Hideki Matsuhisa, l’únic japonès amb Estrella Michelin de l’estat, i el pastisser Oriol Balaguer, que va presentar el panettone de xocolata negra i gerds, creat exclusivament per a Ametller Origen i que està ja disponible a totes les seves botigues i a la botiga online. Els comensals van gaudir de tots aquests plats, així com d’altres creacions culinàries, mentre el grup musical A vocal va amenitzar la vetllada. El sopar també va comptar amb l'assistència dels xefs Carme Ruscalleda, Ada Parellada i Vicent Guimerà.  

    Ametller Origen al costat de La Marató

    En línia amb el seu propòsit de promoure un estil de vida més saludable i sostenible a través d’una alimentació nutritiva, plaent i neta, Ametller Origen ha fet costat a La Marató d’enguany per sensibilitzar i impulsar la recerca científica per a les malalties cardiovasculars. I és que està demostrat que uns hàbits de vida saludables com una bona alimentació, basada en la dieta mediterrània, un bon descans i la pràctica regular d'exercici físic, així com eines de prevenció dirigides als joves sans i a la població de risc són de gran utilitat per reduir la incidència d’aquestes malalties.  

    En aquest sentit, a més del sopar de dijous, Ametller Origen va organitzar el passat  13 de novembre la I Caminada solidària ‘Directe al cor’ en la qual van participar més de 1000 persones.  Grans i petits van fer una ruta d’onze quilometres pel Penedès, a Gelida, i van passar per diferents punts del municipi com La Talaia, Can Batllevell, Can Mata o la finca Can Rius de Juvé & Camps, on van poder gaudir d’un bon esmorzar, així com de la música del Grallers de Vilafranca. 

    Ambdues activitats solidàries compten amb la col·laboració de Juvé & Camps, Flax & Kale, Biocop, Mitjans, Coliflow, Heura, Cafès Novell, Yo Soy, Fruit Friends, Noel, Panet, Simón Coll, Damm, Obrador Sorribas, Torrons Vicens, Il Forteto, Beemster i Le Gruyère.

    Ja és a la venda el número 141

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu