Un centenar de varietats de formatge artesà se citen a Sitges

  Prop de 100 varietats de formatge artesà es donen cita a la tercera edició del Sitges Cheese Festival, del 2 al 4 de desembre. L’esdeveniment canvia d’ubicació per allotjar-se a la plaça de l’Ajuntament i convertir Sitges en la capital del formatge.

  El Sitges Cheese Festival combina, aquesta edició, els formatges de producció Km0 amb els internacionals més distingits. Suïssa torna com a país convidat per completar una oferta que reuneix formatges elaborats amb llet del Penedès o de cabra de Tarragona amb els populars Apenzeller, Tete Moine, Ementaller o Gruyere dels Alps suïssos.

  També de proximitat, el producte convidat per maridar amb el formatge: la cervesa artesana. Dues cerveseries artesanes de Sitges, una de Sant Pere de Ribes i set de la resta de Catalunya, a més de dos cellers locals, oferiran les seves elaboracions durant els tres dies de l’esdeveniment, al Mercat Vell, compartint espai amb l’expositor de Quesos de Suiza. L’oferta gastronòmica es completa amb la ruta Sitges Tapa a Tapa, que presenta algunes propostes basades en el formatge.

  La Formatgeria de Sitges organitza el Sitges Cheese Festival amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges i el patrocini de Quesos de Suiza. Aquesta edició compta, també,  amb la col·laboració de Galletas Da Veiga i la companyia de begudes refrescants Pepsico.

  Horari del Sitges Cheese Festival:

  Divendres 2, de 19 a 23 h

  Dissabte 3, de 12 a 23 h

  Diumenge 4, de 12 a 15.30 h

   Ja és a la venda el número 128

  Subscripció newsletter Penedès Econòmic

  Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
  i rebràs totes les notícies en un sol correu