PARC VILANOVA obre les portes i crea 500 llocs de treball

    El centre comercial PARC VILANOVA (Vilanova i la Geltrú), desenvolupat per la promotora Cel Urbà, obrirà les portes al públic demà divendres.

    El perímetre del recinte ocupa una superfície total de 48.400 m², amb 32.000 m² construïts. Un espai integrat per 22 locals, amb una dimensió que varia en funció de les necessitats de cada marca, donant lloc a 12 locals comercials i 7 de restauració, així com altres serveis d'interès com una pista de bitlles o una benzinera. Per facilitar l'arribada i el confort dels clients i usuaris, l'espai disposa d'un aparcament habilitat per a 1.000 vehicles.

    A més de suposar un impuls a la dinamització econòmica i comercial de Vilanova i la Geltrú i del seu entorn, PARC VILANOVA permetrà la creació de més de 500 llocs de treball de nova generació i suposarà una fita dinamitzadora per a la zona, obrint un nou escenari per a negocis locals de variats sectors que també es veuran beneficiats per l'augment de l'activitat. Un espai que comptarà amb una variada oferta que inclou primeres marques de supermercats, bricolatge i jardineria, mobiliari, equipament esportiu i electrònica de consum, o equipament de la llar, a més d'un gimnàs.

    Entre les marques i empreses que seran presents a PARC VILANOVA n’hi ha algunes àmpliament conegudes pel públic com MediaMarkt, Viena, Drim, Ozone, Maisons du Monde, Mi Casa, Conforama, Sprinter, Foster’s Hollywood, Tedi, Decathlon, Mercadona, Galp, Flex, Distar i Fitness Park, entre d'altres. Totes elles concentrades en un mateix espai, la qual cosa facilitarà els desplaçaments dels clients, que seran més còmodes i curts. 

    4 milions de visitants a l'any 

    Les previsions estimen que el nou emplaçament comercial tindrà una afluència de 4 milions de visitants a l'any. Tots ells atrets per la ubicació estratègica del centre, la qual cosa comportarà una gran afluència de persones residents a Vilanova i la Geltrú i a tota la comarca del Garraf, però també de clients procedents d'altres localitats de Catalunya, amb especial incidència a l'Alt Penedès, l'Anoia i el Bages.

    Divendres que ve, 2 de desembre, se celebrarà l'acte d'inauguració, en el qual es donarà el tret de sortida a PARC VILANOVA. L'esdeveniment, al qual hi assistirà l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Olga Arnau, començarà a les 10.00H. És per això que es fa arribar a la premsa aquesta convocatòria, amb el ferm desig que us acosteu a la inauguració i pugueu veure en primera persona i de forma relaxada els diferents espais de PARC VILANOVA.

    Ja és a la venda el número 140

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu