Petit Celler omple el desembre de música, tastos i maridatges a la nova botiga de Sant Pere de Ribes

    La botiga de vins Petit Celler del Garraf, situada al centre comercial Valentí Village de Sant Pere de Ribes, proposa un ampli ventall d’activitats aquest mes de desembre i durant les festes de Nadal, que inclou música en directe, tastos comentats i maridatges, per gaudir del vi amb família i amics.

    La música en viu és la protagonista de tots els divendres al vespre, a partir de les 19:30h, i dels diumenges al migdia, a partir de les 12h, amb artistes com Alba Vilanova, el DJ Delapierre, el DJ Format C i First and Last. Entre setmana, els tastos conduits pels mateixos elaboradors són la proposta de Petit Celler per als amants del vi. Aquest mes de desembre poden gaudir del tast dels caves d’Agustí Torelló Mata (dijous, 15 de desembre, a les 19:30h) i dels vins californians de Marimar Torres (dimarts, 20 de desembre, a les 19h).
    La proposta gastronòmica i els maridatges són un altre dels atractius del Petit Celler, al cor del Garraf. Cada migdia, en dies laborables, els comensals poden degustar un plat tradicional d’elaboració pròpia harmonitzat amb un vi seleccionat per l’equip de sommeliers. Tant als migdies com als vespres, hi ha l’opció de plats a la carta, que es basa en productes de proximitat i de temporada i inclou una àmplia selecció de tapes, plats i coques per compartir, acompanyats amb qualsevol de la trentena de vins disponibles a copes.
    Per completar l’experiència enogastronòmica i de compra al Petit Celler, l’establiment proposar el Petit Celler a la Copa, una zona que permet als socis, mitjançant una subscripció anual, tastar més de 30 referències que van canviant periòdicament, per descobrir vins d’estils i varietats diferents abans de comprar i gaudir de condicions avantatjoses.
    Qualsevol d’aquestes experiències pot convertir-se en el regal ideal per a aquelles persones aficionades al vi, en format de vals regal, amb motiu de les celebracions nadalenques. Petit Celler també ofereix la possibilitat de confeccionar paneres personalitzades amb vins i productes gourmet d’acord amb les preferències de cadascú.
    La botiga Petit Celler del Garraf es va inaugurar a principis de maig amb la vocació de ser un espai on els clients poden gaudir d’una experiència transversal, inclusiva i amb una atenció personalitzada, al voltant del món del vi. L’establiment, de 400 metres quadrats, ofereix unes 600 referències de vins catalans i d’arreu del món, a més de destil·lats Premium i cerveses artesanes de la zona. Petit Celler compta també amb una botiga al carrer Beethoven de Barcelona.

    Ja és a la venda el número 141

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu