Codorníu obté el segell d'empresa compromesa amb la cultura

    Codorníu ha estat distingida amb el Segell d’Empresa Compromesa amb la Cultura. Es tracta d’un segell que reconeix aquelles empreses que donen suport a la cultura i que, fins ara, han obtingut 17 companyies.

    L’atorga la Fundació Catalunya Cultura, en col·laboració amb la Càtedra de Responsabilitat Social i Sostenibilitat de la Universitat de Girona, i, aquest any, també l’han obtingut l’empresa de telecomunicacions Parlem Telecom i el Centre Dental Les Escoles.
    Per atorgar el Segell, una Comissió d’Avaluació formada per experts independents ha valorat les tres empreses segons els criteris de lideratge organitzacional en la promoció de la cultura, les accions de promoció i l’impacte social, territorial i comunicatiu d’aquestes actuacions.
     
    Raventós Codorníu és una empresa de referència en l’elaboració de vins i caves i líder en viticultura sostenible. Les seves caves, ubicades a Sant Sadurní d'Anoia (Barcelona), van ser declarades Monument Històric Artístic Nacional per la seva arquitectura modernista l’any 1976.
    Codorníu fomenta els valors culturals del vi, del cava i de la gastronomia i aposta per la cultura, l'art i l'arquitectura a través de col·laboracions amb artistes i institucions com l'Arxiu Comarcal de l'Alt Penedès, que disposa del material fotogràfic de la família, i la convocatòria del II Concurs de Cartells Ars Collecta, impulsat 125 anys després de la primera edició. A més, el celler acull activitats de promoció de la poesia, el cinema i el teatre.
     
    Com apunta Sergio Fuster, CEO de Raventós Codorníu: “Codorníu són 470 anys d’història i
    sinònim de cultura. Com a empresa més antiga de l’Estat i creadors del cava ara fa 150 anys, estem molt orgullosos de ser reconeguts per la nostra aposta pel sector cultural amb el Segell d’Empresa Compromesa amb la Cultura. Aquest tipus de reconeixements ens motiven encara més a seguir apostant per la cultura, sempre buscant generar valor al nostre entorn més enllà del propi benefici en cadascuna de les nostres accions”.

    Ja és a la venda el número 141

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu