El comerç i la restauració del Garraf tindran un segell propi

  L'Agència Node promou un cicle de trobades amb les associacions del comerç i els gremis d'hostaleria de la comarca a propòsit de la iniciativa Garraf, comerç de marca. Les reunions venen a reforçar la creació recent de la Taula del Comerç i la Restauració del Garraf.

  L'objectiu és promocionar el comerç i la restauració de proximitat i donar suport a les entitats associatives, com també a les regidories de comerç dels ajuntaments. El programa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

  Les accions promocionals es presentaran amb el segell Marca Garraf, amb el què també s'identificaran les associacions i els establiments vinculats. Comerços i restaurants podran apuntar-se a la iniciativa després de signar una carta de compromís en la què s'enumeren bones pràctiques en relació amb l'entorn social, les relacions laborals, la sostenibilitat i el tracte al client, entre d'altres requeriments.

  Es tracta d'explicar a la ciutadania les singularitats del comerç de més a prop però també la seva contribució a les dinàmiques dels municipis i, tant o més, les qualitats diferenciades a l'hora d'atendre la clientela i implicar-se amb el progrés de la comunitat.

  Fins ara, s'han fet reunions de treball amb Fem Ribes; Ucer, de Les Roquetes; Viu Comerç, de Vilanova i la Geltrú, i el Gremi d'Hostaleria de Vilanova. Els propers dies estan previstes trobades amb Mercats de Vilanova, Cubelles Comerç, Sitges Comerç i Gremi d'Hostaleria de Sitges.   

   Ja és a la venda el número 128

  Subscripció newsletter Penedès Econòmic

  Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
  i rebràs totes les notícies en un sol correu