El Festival Jardins de Terramar de Sitges tindrà lloc del 28 de juliol al 10 d'agost

    La promotora catalana Terra Music & Events SL, organitzadora del Festival Jardins Terramar de Sitges, anuncia els primers noms del cartell de la seva sisena edició, que enguany reunirà, del 28 de juliol al 10 d’agost, a alguns dels intèrprets i grups més rellevants del panorama musical nacional i internacional als jardins que donen nom al festival, considerats una de les joies del noucentisme català en un entorn natural.

    Entre els primers noms que formaran part de la programació del festival destaca de manera molt especial, l'actuació el 3 d’agost de l'artista gal·lès Sir Tom Jones, que oferirà un dels repertoris amb major nombre d’èxits mundials des dels 60’s, com Delilah, If I Only Knew, I'll Never Fall In Love Again, It's not unusual, She's a Lady i Sexbomb, en el marc de la seva gira mundial Ages & Stages Tour. L’altre nom internacional avançament del cartell definitiu és el de la cantautora francesa Zaz, que actuarà el 2 d’agost, amb el seu Organique Tour, on presenta els nous temes del seu recentment publicat treball discogràfic Isa, i interpreta els seus grans èxits, entre els quals destaca el seu hit global “Je Veux”. Els Amics de les Arts tornen als escenaris enguany i faran una parada molt especial el 28 de juliol, per protagonitzar el concert inaugural del seu esperat nou treball Allà on volíem, del que tot just acaben d’estrenar el primer single “Citant Mercè Rodoreda”. I la mateixa nit, al mateix escenari de l'auditori també hi actuarà Suu, una de les figures més destacades de l’indie-pop a l'estat, amb la seva nova gira Karaoke 2023. El 30 de juliol, desembarcarà al festival Sara Baras i el seu nou espectacle Alma, amb el que està recorrent les principals capitals del cinc continents. I el 6 d'agost, Blaumut, acompanyats per la JOSB, Jove Orquestra Simfònica de Barcelona, amb més de 50 músics dalt de l'escenari, oferint un dels deu concerts de Blaumut 10, amb els que la banda barcelonina commemora el 10è aniversari del llançament del seu àlbum debut, El Turista.

    L’edició 2022 va reunir 26.350 espectadors i va generar un impacte econòmic de 7 milions d’euros

    El Festival Jardins Terramar de Sitges, organitzat per Terra Music & Events SL, va obtenir un impacte econòmic de 6.823.500 €, generat pel propi esdeveniment en el conjunt de la seva activitat. El 33% de la repercussió econòmica del festival, un total de 2.251.970 €, va impactar directament en l'economia local, en diferents sectors com la restauració, hotels, comerços i alimentació, amb una despesa mitjana de 84,5 € per persona, sense tenir en compte el cost cultural de l'entrada. L’estudi realitzat per la consultora The Watsons, especialitzada en estudis d'impacte econòmic a grans esdeveniments culturals, destaca també que el festival va generar un centenar de llocs de treball, i assenyala que va atraure públic majoritàriament d’entre 25 a 54 anys, procedents de 255 municipis de Catalunya, de 19 províncies de l'estat espanyol i d’un total de 13 països d'arreu del món.

    Entrades a la venda a partir del divendres 3 de febrer a les 10 h

    Les entrades del Festival Jardins Terramar de Sitges estaran disponibles per al públic a partir del divendres 3 de febrer, a les 10 h del matí al web oficial www.FestivalJardinsTerramar.com

    Primers dates confirmades cartell 2023:

    28 juliol Els Amics de les Arts “Allà on volia”
    + Suu “Karaoke 2023”
    30 juliol Sara Baras “Alma”
    02 agost Zaz “Organique Tour”
    03 agost Tom Jones “Ages & Stages Tour”
    06 agost Blaumut “Blaumut 10”
    amb la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona (JOSB)

    Ja és a la venda el número 141

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu