Stay Homas, Mishima i Albert Pla, caps de cartell del Tingladu

  El Tingladu de Vilanova i la Geltrú estarà encapçalat aquest estiu per Stay Homas, Mishima i Albert Pla. Són els caps de cartell d’una 15a edició que se celebrarà del 20 al 22 al Parc de la Torre d’Enveja, per on passaran una quinzena de formacions.

  Al llarg dels tres dies, la programació inclou les madrilenyes Tremenda Jauría i els bascs Chill Mafia i Huntza. El retorn de Dr Calypso, un dels pocs concerts d’Inadaptats, i les actuacions de Marcel i Júlia, Crisbru, Anna Andreu i dels emergents Renaldo & Clara i la Ludwig Band completen la programació del festival organitzat per l’entitat Can Pistraus. Com marca la tradició, l’últim dia el clourà Miquel del Roig, en una jornada on la recaptació es destinarà a Alerta Solidària.

  Les entrades es posen a la venda aquest dimarts a sis euros per dia, a excepció de la jornada de dissabte, que en costarà tretze. També s’han posat a la venda 2.000 abonaments a un preu de 22 euros.

  D’altra banda, l’organització celebrarà prèviament els quinze anys del festival amb un concert especial el 13 de maig amb Zoo i Antònia Font com a caps de cartell. Ara per ara hi ha venudes la meitat de les entrades.

  Ja és a la venda el número 139

   

  Subscripció newsletter Penedès Econòmic

  Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
  i rebràs totes les notícies en un sol correu