Ametller Origen aposta per la mobilitat elèctrica en la seva flota de vehicles de distribució i avança cap a un futur 100% lliure d’emissions

    Amb l’objectiu de començar a testejar el nou paradigma de la mobilitat lliure d’emissions en el sector de la distribució, Ametller Origen -companyia d’alimentació especialitzada en productes frescos i elaborats de qualitat- ha començat a fer proves amb vehicles elèctrics per a l’aprovisionament de les seves botigues ubicades a la zona de Barcelona i l’àrea metropolitana.

    Es tracta dels nous camions elèctrics Renault Trucks E-Tech, amb una capacitat de 18 Tn i una autonomia aproximada de 200 quilòmetres. La companyia ha confiat amb Renault, una de les marques pioneres al món en electromobilitat i que treballa en el desenvolupament de vehicles comercials i industrials per diferents segments com la distribució, per descarbonitzar les seves operacions a la ciutat.
    Ametller Origen inicia així el seu camí cap a la distribució lliure d’emissions de CO2 amb l’objectiu de testejar el seu funcionament i assentar les bases que guiaran el seu futur i que culminarà amb l’Agroparc Penedès. La companyia ha projectat una mobilitat 100% lliure d’emissions en tot l’espai que conformarà aquest clúster agroalimentari sostenible i circular. A l’Agroparc, tant els desplaçaments interns com tota la distribució logística es realitzarà amb vehicles elèctrics amb zero emissions.
    L’energia elèctrica és, ara mateix, la solució més madura per reduir les emissions de CO2 en el sector del transport i, per això, Ametller Origen vol incorporar-ho en la seva estratègia a mig i llarg termini.

    Ja és a la venda el número 140

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu