El comerç i la restauració aposten per la Marca Garraf

    El logotip de Marca Garraf es va mostrar per primera vegada en la reunió de la Taula del Comerç i la Restauració del Garraf, convocada al càmping Vilanova Park el primer dijous de març. Fou la seva artífex, Dolors López, de l’estudi YellowTee, qui el va presentar davant els representants dels col·lectius sectorials i gremials i dels ajuntaments de la comarca.

    A la mateixa reunió es van signar els acords d’adhesió de les entitats del comerç i la restauració al programa El Garraf, Comerç de Marca, que promou l’Agència de Desenvolupament del Garraf, de la mà dels sis ajuntaments de la comarca i amb el suport de la Diputació de Barcelona.
    Onze entitats participen d’aquesta iniciativa: l’ARCAT, de Canyelles; l’Associació de Paradistes del Mercat de Sitges; l’Associació de Paradistes del Mercat del Centre · Vilanova; el Club de Tast de Sitges; Cubelles Comerç; Fem Ribes; el Gremi d'Hostaleria de Sitges; el Gremi d'Hostaleria de Vilanova; Sitges Comerç; la UCER, de Les Roquetes, i Viu Comerç, de Vilanova i la Geltrú. A més, es compta amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona i la seva extensió al Garraf.
    En el decurs de la sessió de la Taula del Comerç i la Restauració es va debatre el document que es proposarà a tots els establiments de la comarca que es vulguin subscriure a la carta de compromís Marca Garraf i participar en les successives accions promocionals.
    L'agenda d'actuacions començarà amb la jornada El Garraf, Comerç i Restauració de Marca, programada pel matí de dijous 30 de març a Neàpolis, amb ponències d'experts i models promocionals del comerç als municipis de Berga, Reus i Vitoria-Gasteiz.

    Ja és a la venda el número 141

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu