Congrés d'Innovació d'Empresa i Startups Penedès-Garraf

    La tercera edició de Congrés d'Innovació d'Empresa i Startups Penedès-Garraf se celebrarà el proper dissabte 25 de març a Vilanova. L’edició d’enguany està dedicada al Web 3.0 i es presenta sota el lema "Web 3.0: Descobreix el Futur Digital".

    L'esdeveniment té com a objectiu inspirar i animar les persones de la zona sobre les possibilitats de la innovació i l'emprenedoria, reunit ponents de la zona que fomentin la innovació i l'emprenedoria local. El Congrés té sessions simultànies per a que els assistents puguin trobar sempre el millor contingut, amb 5 sessions d'emprenedoria i startups i 5 sessions dedicades a temes innovadors com IA, blockchain, metavers, indústria 4.0, NFTs, Smart Contracts, DAO, tokens, cripto i molt més.

    El Congrés també ofereix experiències interactives amb un track dedicat a això, així com espais exclusius per al networking i la interrelació empresarial, un congrés "family-friendly" amb espais de jocs i activitats per als nens. La cloenda será un Startup Pitch Competition que és una oportunitat única per a les startups de la zona, amb guanyadors que rebran inversió en el seu projecte, un bootcamp d'acceleració de startups, formació i mentoratge personalitzat, així com l'oportunitat de participar en un fòrum d'inversió per connectar amb inversors clau del sector.

    El Congrés està organitzat per Tandenn, Comunitat d'Emprenedors, Innovadors i Startups del Penedès-Garraf i Neàpolis, Agència d'Innovació Pública de Vilanova i la Geltrú. Els assistents podran escoltar a ponents de luxe com Beatriz Martin, Chief Digital Officer (CDO) en BBDO-España, Sergi Fernàndez, CTO a Rand, Josep Laborda CEO & Managing Partner at FACTUAL Cai Felip, CEO d'Union Avatars, Claudia Giraldo Co-Founder CommonSense Finance, Xavier Simó, President i fundador d'Inlea Holdings, Arnau Llopart, CEO de Mintknight NFT, Lucas Puerta Cofundador de Luma, Adrian Ruiz Co-founder & CTO Spacecreator, Toni Laserna Socio Fundador Logika Services, Mar Guixà CO-Founder at Trendimensional, Adrià Doy CEO & Founder Trendimensional, entre d'altres.

    En resum, el Congrés d'Innovació d'Empresa i Startups Penedès-Garraf és una gran oportunitat per a les persones interessades a aprendre més sobre les tecnologies emergents i la creació d'ecosistemes locals que fomentin la innovació i l'emprenedoria.

    Ja és a la venda el número 141

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu