El Festival Internacional de Patchwork obre una nova edició, el 23 de març

  Sitges acull una nova edició del Festival Internacional de Patchwork, aquesta any amb el tema ‘Flora, fauna i primavera’. Organitzat per l’Associació Espanyola de Patchwork en col·laboració amb la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Sitges, l’esdeveniment espera la visita de més de 30.000 persones, del 23 al 26 de març.

  El regidor de Turisme, Luís Miguel Garcia explica que “el Festival internacional de patchwork és un exemple d’esdeveniment que ajuda a desestacionalitzar la temporada i aportar al mateix temps valor als residents amb les exposicions i mostres culturals”.

  El Festival Internacional de Patchwork s’ha consolidat com un referent tant a nivell estatal com internacional. La carpa comercial, de 2.000 metres quadrats i instal·lada al passeig de la Ribera, reuneix més d’un centenar d’empreses del sector, aquest 2023. Es tracta de la fira especialitzada més gran de l’estat i  funcionarà amb horari ininterromput de les 11 a les 19 hores, excepte el diumenge 26 de març, que ho farà de les 11 a les 15 hores.

  Durant aquests dies, a més, el patchwork arribarà a diferents espais i edificis com el Centre Cultural Miramar, la Sala Vidal, el Centre d’Estudis Sitgetans, el Mercat Vell o la Fundació Ave Maria, amb exposicions, tallers demostratius i monogràfics, entre altres activitats.

  Hollis Chatelain, reconeguda artista en el sector del Patchwork, exposarà a Sitges i, a més, impartirà diversos tallers per compartir la seva tècnica. Noriko Endo, Kaffe FassetChoi Dukjoo, i Sara Hibbert són altres artistes internacionals presents al Festival, que inclou també la col·lecció els ‘Quilts de llegenda’ de l’exposició France Patchwork. També mostraran el seu art, creadores nacionals com Montse Forcadell i Esther Fernández.

  L’Associació Espanyola de Patchwork també presenta el treball de les seves associades amb l’exposició ‘Punt de trobada’, i l’exposició-concurs ‘Flora, fauna i primavera’ que reuneix les obres del socis i sòcies, així com una secció per a joves talents.

  L’Associació Espanyola de Patchwork va néixer el 1998. Després de 22 anys, actualment compta amb 2.000 persones associades i una àmplia comunitat, a través de delegacions en diferents províncies. Sitges és seu del Festival Internacional de Patchwork des del 2005.

  Ja és a la venda el número 141

   

  Subscripció newsletter Penedès Econòmic

  Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
  i rebràs totes les notícies en un sol correu