Nova edició del programa Treball i Formació Línia Dona al Consell Comarcal de l'Alt Penedès

    En el marc d’aquest programa, el Consell Comarcal ha contractat 4 dones en situació d’atur de llarga durada i no perceptores de prestació per desocupació.

    Les persones contractades treballaran durant 12 mesos a jornada completa fent treballs de suport administratiu i comptable a 6 ajuntaments de la comarca. Dues de les participants treballaran als ajuntaments de Santa Margarida i els Monjos i Sant Sadurní d’Anoia, i les altres dues treballaran de forma compartida als ajuntaments de Font-rubí i el Pla del Penedès i als ajuntaments de Sant Cugat Sesgarrigues i Torrelles de Foix, respectivament. 

    A més d’adquirir experiència laboral en un entorn de treball real, aquestes persones rebran una formació transversal per millorar  la seva qualificació i les seves competències i tindran un acompanyament individualitzat per facilitar una millor adaptació al lloc de treball.

    Les accions del Programa “Treball i Formació” estan impulsades i subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i efectuades d’acord amb les condicions establertes al Programa Treball i Formació, regulat per la Resolució EMT/2412/2022, de 21 de juliol, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2022 en relació amb les actuacions del Programa Treball i Formació de la línia DONA i l’Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre modificada per l’Ordre EMT/68/2022, de 20 d’abril.

    Ja és a la venda el número 141

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu