Node Garraf promou una jornada per encoratjar el comerç i la restauració

    L'Agència de Desenvolupament del Garraf organitza el matí de dijous 30 de març, a Neàpolis de Vilanova i la Geltrú, la jornada "El Garraf, Comerç i Restauració de Marca" per donar major impuls a la iniciativa Marca Garraf i encoratjar els responsables dels establiments de proximitat. Es tracta de conèixer tendències de consum i maneres de dinamitzar els espais i els entorns comercials.

    El guió del matí començarà amb l'obertura a càrrec de Rosa Huguet, presidenta de l'Agència, i Jordi Medina, regidor president de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Tot seguit, hi haurà la ponència d'una consultora en retail marketing i experta en l'atenció al client, Laia Morales, que parlarà de Tendències i noves dinàmiques del comerç del costat de casa.

    Una taula de models i casuístiques de promoció comercial ocuparà bona part de la sessió, amb la intervenció d'Encarna Peran, cap de l’Oficina de Suport al Teixit Comercial Local de la Gerència de Comerç de la Diputació de Barcelona; Jacint Pallejà, president de El Tomb de Reus; Xavier Orcajo, president de Berga Comercial, i Patricia García, gerenta de Gasteiz On.

    La cloenda comptarà amb les intervencions de Sergi Vilamala, gerent de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona; Jordi Torrades, director general de Comerç de la Generalitat de Catalunya, i Conxi Martínez, regidora d'Empresa i Innovació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

    L'acte del 30 de març rep el suport de la Diputació de Barcelona i els sis Ajuntaments de la comarca, així com la vinculació de les onze entitats que van signar l'adhesió al segell Marca Garraf; com ara els gremis d'hostaleria, els col·lectius de paradistes dels mercats, les associacions locals de comerciants i els clubs gastronòmics.

    La jornada El Garraf, Comerç i Restauració de Marca està pensada per a directives i directius i representants d'entitats d'aquests dos sectors d'activitat, tant del Garraf com de les comarques de la demarcació de Barcelona. La inscripció és gratuïta i només cal enviar un missatge de confirmació d'assistència a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

    Ja és a la venda el número 141

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu