La Nit de l’Empresa de la FEGP tornarà el dijous 27 d’abril amb novetats en l’àmbit gastronòmic i en el format de l’acte

    A un mes just per la celebració de la Nit de l’Empresa, la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) ha presentat aquest matí una nova edició, que se celebrarà el 27 d’abril a la Finca Mas Solers, a Sant Pere de Ribes.

    Una edició que, en paraules de la presidenta, Neus Lloveras, “promet ser molt més dinàmica, on la interacció entre les empreses agafarà un pes important. És l’acte de networking més gran de les nostres comarques i ara, que la coneixença entre empreses és tan important, la Federació ho té en compte”. També ha afegit que “és un esdeveniment important que reconeix el creixement econòmic del territori. A la Gala de Premis FEGP es visualitza la tasca de les empreses en l’àmbit de la internacionalització, la innovació, l’estratègia de comunicació, la formació, l’emergència climàtica, el compromís social,  i la dels col·lectius més actius de la FEGP: Joves d’Empresa i Dones d’Empresa, tot plegat augura una gran Nit de l’Empresa”.

    La notorietat de l’acte atrau la participació institucional al més alt nivell, i com ve sent habitual, ha confirmat la seva assistència Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya a més, d’altres representants d’institucions i organitzacions de Catalunya.

    L’acte, que serà presentat de nou pel comunicador cunitenc Guillem Estadella, incorpora enguany diverses novetats, tant en l’àmbit gastronòmic com en l’estructura de l’acte.

    Pel que fa la gastronomia, tot i celebrar l’acte a la finca de Sant Pere de Ribes, ha estat voluntat de l’executiva que s’hi reflectissin gastronòmicament les tres comarques. Cristina Muñoz de Mas Solers posava en relleu “la voluntat de l’equip de la FEGP en aportar novetat i coherència en un acte amb tant prestigi i solera com la Nit de empresarial”

    L’aperitiu de benvinguda l’oferirà la gastronomia de l’espai amfitrió. El primer plat anirà a càrrec de Núria Lucas, al capdavant del restaurant El Dinou de Vilanova i la Geltrú, el segon plat serà obra d’Oriol Llavina, als fogons i la direcció d’El Cigró d’Or de Vilafranca, i les postres les servirà L’Obrador, una pastisseria familiar i centenària vendrellenca, propietat d’Oriol Rossell. Els cellers maridaran amb la gastronomia també des de les tres comarques. Així, el cava anirà a càrrec de Vallformosa, el vi blanc serà gentilesa de la bodega Oriol Rossell,  i el negre, del celler Puig Batet.

    Pel que fa a l’estructura de l’acte, enguany s’incorporarà una novetat. Després de la celebració de la gala, que anirà combinant-se amb el sopar, els empresaris podran aixecar-se de les seves taules per interrelacionar-se en un àmbit més distès de cafè i copa.

    Ja és a la venda el número 140

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu