El Garraf Sona presenta una àmplia oferta de festivals per aquest 2023

    El pròxim 10 de maig a les 18h, tindrà lloc al Celler Jaume Serra de Vilanova i la Geltrú, la presentació del cartell dels festivals del Garraf Sona 2023.

    L'acte, que comptarà amb la presència dels principals representants dels festivals de la nostra comarca, vol donar el tret de sortida a la temporada de festivals 2023.

    La promoció conjunta de totes aquestes activitats genera una major atracció de visitants i alhora permet consolidar una imatge de marca com a terra i mar de festivals.

    L'Agència de Desenvolupament Econòmic NODE Garraf va engegar el projecte Garraf Sona l'any 2019, amb el suport de la Diputació de Barcelona, amb l'objectiu d'aplegar l’oferta d'esdeveniments relacionats amb la música, les arts escèniques, el cinema i la literatura de la comarca del Garraf i a la vegada compartir recursos que afavoreixin una major eficiència pressupostària de cadascun dels certàmens.

    Enguany el Garraf Sona compta amb tres noves incorporacions al calendari de festivals de la comarca; el Sitges Queer Fest, el Blanc! i la Mostra de Cinema Endimaris Sitges LGTBIQ+

    Cada any, més d'una vintena de festivals tenen lloc al Garraf, on actuen més de 640 artistes i els visiten més de 300.000 persones.

    Ja és a la venda el número 141

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu