Més de 200 establiments del comerç i la restauració ja són Marca Garraf

    El passat mes de març les 11 associacions gremials i sectorials del comerç i la restauració de la comarca ja havien signat la seva adhesió a la Marca Garraf, la iniciativa de suport a la promoció dels establiments de proximitat. Els sis Ajuntaments fan costat al programa des del principi, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la coordinació de l'Agència.

    Arribat el moment de conèixer l'acceptació dels restaurants i els comerços, el primer onatge d'adhesions es pot qualificar com un èxit col·lectiu. Més de 200 negocis han confirmat la seva participació en aquesta proposta d'abast comarcal, inèdita arreu del país. 

    En l'acte d'aquest dilluns a l'Escola d'Hostaleria de Sitges van coincidir els representants de les entitats i també de bona part dels establiments de la nova Marca Garraf. També hi eren presents l'alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell; els regidors Luis Miguel Garcia i Guillem Escolà; la presidenta de l'Agència, Rosa Huguet; i la cap de l'Oficina de Suport al Teixit Comercial Local de la Gerència de Comerç de la Diputació de Barcelona, Encarna Peran.

    L'adhesió dels establiments del comerç i la restauració està condicionada al compliment d'un  protocol en el què s'enumera una quinzena de compromisos. Aquests tenen a veure amb la qualitat del servei, el producte i l'atenció al client, així com els factors de responsabilitat social, sostenibilitat i proximitat. D'aquesta manera, des d'ara els establiments que s'identifiquen amb la Marca Garraf han de merèixer major confiança per part dels clients.

    Es preveu que els propers dies es dupliqui el nombre de comerços i restaurants adherits fins arribar al mig miler d'establiments de tots sis municipis de la comarca del Garraf. Amb tots ells es faran campanyes promocionals i d'incentiu al consum de veïnatge.

    Ja és a la venda el número 141

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu