El Garraf Sona es reforça amb nous festivals

  Més d'una setantena de persones -entre ells, els representants d'una vintena de festivals- van assistir a l'acte per a descobrir la nova imatge del cartell i el calendari de festivals del Garraf Sona 2023, ambdós projectes dissenyats per l’il·lustrador Jaume Osman.

  Enguany el Garraf Sona suma quatre noves incorporacions al calendari de festivals de la comarca; la Beer Live, el Sitges Queer Fest, el Blanc! i la Mostra de Cinema Endimaris Sitges LGTBIQ+.

  Amb el suport de la Diputació de Barcelona, l'Agència de Desenvolupament del Garraf va engegar el projecte Garraf Sona l'any 2019 amb l'objectiu d'aplegar l’oferta d'esdeveniments relacionats amb la música, les arts escèniques, el cinema i la literatura de la comarca del Garraf i a la vegada compartir recursos que afavoreixin una major eficiència pressupostària de cadascun dels certàmens.

  Durant la presentació es va poder degustar cava Jaume Serra i productes de Patates Piqué.

  Tots els festivals del cartell: Jazz Antic Sitges, Beer Live, EL Tingladu (15è aniversari), Sitges Next, Monocicle, Temps de Vi, Feel Chill Experience, Concerts de Mitjanit, FIMPT, Sons Solers, Rua Summer Festival, Nowa Reggae, El Tingladu, Festival Jardins Terramar, Cubelles Noir, Barraques Sitges, Dona Art en femení, Festa de la Verema, Sitges Queer Fest, Dixieland Tast, Sitges Film Festival, Blanc! Mostra de Cinema Endimaris Sitges LGTBIQ+, La Daurada.

  Ja és a la venda el número 142

   

  Subscripció newsletter Penedès Econòmic

  Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
  i rebràs totes les notícies en un sol correu