Ametller Origen llença la campanya "una manera de fer" per reivindicar les seves arrels

    Amb l’objectiu de donar a conèixer la manera exclusiva i genuïna de treballar i posar en valor l’origen, el cultiu, la producció i la distribució dels seus productes, Ametller Origen llança la campanya "Una manera  de fer".

    Es tracta d’una campanya de marca transversal i 360º, amb accions a totes les seves botigues, així com en suports on-line (web, xarxessocials, mitjans de comunicació) i off-line (ràdio, premsa i d’altres suports publicitaris convencionals). Com a tret de sortida, la companyia ha decidit apostar per primera vegada per un suport exterior de gran impacte: una lona gegant ubicada a Barcelona (Av. Diagonal–Via Augusta) amb la imatge d’un dels seus cofundadors, en Jordi Ametller, per reivindicar que després de 21 anys segueix al capdavant dels camps, controlant la producció de fruita i verdura i assegurant la màxima qualitat i el mínim impacte mediambiental.

    Amb aquesta acció, Ametller Origen vol posar en valor l’expertise de la companyia als seus camps, obrador i botigues i reafirmar, una vegada més, el seu compromís amb el sabor i els aliments frescos i de qualitat i el seu propòsit de promoure un estil de vida saludable i sostenible facilitant l’accés a una alimentació nutritiva, plaent i neta. “D’ençà que vam començar, ara fa 21 anys, i fins a dia d’avui, hem desenvolupat una manera de fer única, un ADN propi que ens caracteritza, i de la qual ens sentim profundament orgullosos”, ha explicat el conseller delegat i cofundador d’Ametller Origen, Josep Ametller.

    Tot el que tastis, aquí té un perquè

    Amb aquesta campanya, Ametller Origen també vol reptar als seus consumidors a que descobreixin quins són els secrets de la companyia per aconseguir productes diferencials com els tomàquets, el gaspatxo o les truites. Per això, la campanya compta amb diferents missatges com “Sol, sol i més sol. Deixem madurar la fruita a l'arbre per collir-la amb la màxima dolçor”, “Ahir les vam collir, avui te les emportes. Portem les verdures directament del camp a la botiga perquè ni la frescor ni el sabor se'ns perdi pel camí” o “Tenim la paella pel mànec Fem les nostres truites una a una a l'obrador” que el consumidor podrà trobar en diferents formats i suports i que enllaçaran a través d’un codi QR amb la landing de la campanya. L’objectiu és que els consumidors marxin a casa sabent el que s’emporten i pugin conèixer de ben a prop la manera única i genuïna de fer del grup per obtenir aliments de qualitat, amb el màxim sabor i nutrients.

     

    Ja és a la venda el número 141

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu