Grup Freixenet, entre les 100 millors empreses per treballar a Espanya segons Forbes

    Grup Freixenet, el líder mundial dels vins escumosos de qualitat, ha estat seleccionat per segon any consecutiu entre les millors 100 empreses amb més de 250 empleats on treballar a Espanya, segons Forbes.

    El mitjà, especialitzat en negocis i finances i amb un abast internacional, elabora un any més la prestigiosa llista en què destaca les companyies més valorades a nivell nacional. Per això, Forbes ha valorat les opinions dels empleats de més de 2.000 empreses mitjançant un sondeig en profunditat realitzat per Sigma Dos.
    Grup Freixenet, amb seu a Sant Sadurní d’Anoia, ha estat reconegut per la seva aposta per la transformació cultural, que posa al centre el desenvolupament i creixement de les persones. En aquest sentit, la companyia vitivinícola cerca aportar valor al negoci i a les persones en cadascuna de les etapes del cicle de la vida professional. Així, la transformació cultural -basada en l'apoderament mutu, la curiositat i l'aprenentatge, l'orientació al consumidor i la celebració de la vida-, la implantació d'estratègies organitzatives, la digitalització i el desenvolupament de programes formatius i de benestar han estat fonamentals per entrar a formar part per segona vegada en una de les llistes més prestigioses del teixit empresarial espanyol.
    Cristina García Brunet, directora de Recursos Humans de Grup Freixenet: “Per a la companyia, els professionals de RRHH han de ser i són ambaixadors estratègics i el nexe d'unió entre totes les àrees que conformen l'empresa, actuant com a palanca activa de la transformació cultural. Treballem per assolir l'excel·lència a través de la millora continuada no només en els nostres productes sinó també en tots els àmbits del negoci, i en especial les persones, que són el nostre valor diferencial. Així, és tota una satisfacció per a nosaltres saber que els nostres col·laboradors han percebut que estem compromesos en aquest camí.

    Les persones, el pilar fonamental de Grup Freixenet
    Un dels pilars fonamentals del desenvolupament i creixement del Grup Freixenet són les persones que formen la companyia. Per això, internament es fomenta la inclusió, es promou la igualtat i s'aposta pel desenvolupament de programes i iniciatives que potenciïn el benestar laboral i professional dels seus empleats. Aquest fet es veu reflectit en la feina realitzada per l'empresa durant els darrers anys, que ha buscat crear estratègies que aportin valor tant al negoci com a les persones a cadascuna de les etapes del cicle de vida professional.

    Ja és a la venda el número 141

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu