Nova campanya de la DO Penedès en 115 botigues especialitzades

    Amb l’objectiu de promocionar els vins Penedès entre el públic final, la DO Penedès inicia una nova edició d’una campanya en botigues vitivinícoles. Enguany hi participen 115 establiments especialitzats del territori i 22 cellers de la Denominació d’Origen Penedès.

    En el moment de la compra, els clients trobaran un collarí en les ampolles de la DO Penedès, en les que hi haurà la possibilitat d’aconseguir diversos premis. La campanya s’inicia a finals de maig i finalitza a principis d’agost.  

    22 cellers participants i 115 botigues

    L’edició 2023 de la campanya de promoció a les botigues especialitzades de la DO Penedès compta amb la participació de 115 establiments, majoritàriament de Barcelona i la seva àrea metropolitana. En aquesta ocasió seran 22, els cellers participants de la DO Penedès: Can Suriol, Família Torres, Miquel Jané, Joan Sardà, Mas Comtal, Planas Albareda, Colet, Jean Leon, Can Feixes, Celler MontPicolis, Celler Parató, Sumarroca, Covides, Celler Avgvstvs Forvum, Castell d’Or, Bolet, Varias, Alsina & Sardà, Bodegues Pinord, Mas Rodó, Nadal i Joan Segura Pujadas.
     
    Entre els premis que podran aconseguir els compradors, es troben llevataps de la DO Penedès exclusius per a l’acció, ampolles de vi DO Penedès, identificadors de copes o glaçoneres de la DO Penedès.
     
    Podeu trobar el llistat de botigues especialitzades a www.dopenedes.cat

    Ja és a la venda el número 140

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu