El Corral Cremat d’Albet i Noya escollit, per segon any, com un dels millors vins escumosos del món

    Després de dues anyades al mercat, el Clàssic Penedès d’Albet i Noya El Corral Cremat continua present a l'elit dels vins escumosos. La prestigiosa revista Decanter li ha atorgat, per segon any consecutiu, 97 punts en la seva guia, xifra que l’ha mantingut dins el selecte grup “Best in show”.

    Aquest guardó reconeix els 50 millors vins d’un dels premis més influents del panorama mundial i on s’han tastat més de 18.000 mostres de 57 països diferents.

    Segons el jurat dels Decanter, el Corral Cremat 2012 és un “gran exemple per conèixer el potencial dels escumosos de qualitat a Catalunya” i en destaca la seva frescor amb “notes de fruites d’os, herbes dels prats d’estiu i perfums de flors silvestres”. El Corral Cremat és l’únic vi català amb el segell ‘Best in show’ i l’únic vi escumós de l’Estat en arribar a la màxima categoria.

    El Corral Cremat 2012 és un Clàssic Penedès elaborat 100% amb Xarel·lo i amb més de 10 anys de criança. Prové d’un paratge molt especial que du el seu mateix nom al bell mig de les muntanyes d’Ordal. Es tracta d’un conjunt de parcel·les, en forma d’amfiteatre, envoltades de boscos i orientades al sud, fet que li dona molt poques hores de sol, una maduració del raïm molt lenta i una acidesa elevada, ideal per fer escumosos de llarga criança. El nom de Corral Cremat fa referència a un incendi que va tenir lloc el 1948 al corral de l’antic mas del Maset de Dalt, ubicat al capdamunt de la vall i deshabitat des de 1930.

    Ja és a la venda el número 141

     

    Subscripció newsletter Penedès Econòmic

    Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
    i rebràs totes les notícies en un sol correu