Jornada formativa per impulsar la creació de comunitats energètiques als polígons del Penedès

  Penedès Circular, el programa supramunicipal que impulsen l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, la Mancomunitat Penedès Garraf  i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, per ajudar a implementar l’economia circular al teixit productiu de la comarca, organitza una jornada  amb el lema “Impuls de les  comunitats energètiques als polígons industrials de l'Alt Penedès”.

  La jornada serà demà dimarts 27 de juny, de 9.30 a 11.30h, al Centre Àgora de Vilafranca del Penedès.

  Una de les línies establertes pel pla d’acció de Penedès Circular és la d’implementar mesures d’eficiència energètica i ús d’energies renovables. És per això que durant aquest any i el vinent, es farà un estudi per analitzar la viabilitat d’implementar com a mínim, una comunitat energètica als polígons del Penedès.

  Aprofitant l’avinentesa que aquests dies se celebra la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, des del Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i del Consell Comarcal de l’Alt Penedès s’ofereix aquesta jornada que té com a objectiu informar les empreses sobre quines oportunitats té formar part d’una comunitat energètica local.

  En la jornada s’exposaran temes d’interès per a les empreses com què significa l’autoconsum col·lectiu i les comunitats energètiques, es donarà informació de caire legal sobre com crear una comunitats energètica empresarial i es presentarà el pla de treball que es durà a terme per a la creació d’una comunitat energètica en l’àmbit dels polígons.

  Per participar cal inscriure’s a través del web: promocioeconomica.vilafranca.cat o bé sol·licitar més informació a través del Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, tel. 93 8171169, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  Ja és a la venda el número 142

   

  Subscripció newsletter Penedès Econòmic

  Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
  i rebràs totes les notícies en un sol correu