Sitges activa una nova campanya per cobrir ofertes de feina al sector serveis aquest estiu

  Sota el lema ‘Vols treballar aquest estiu a Sitges?’, la regidoria de Promoció Econòmica activa de nou una campanya per cercar candidats en el sector serveis. Les ofertes de treball són de l’àmbit de l’hostaleria (en el qual encara hi ha demanda de personal per cobrir diferents posicions), el comerç, la neteja, la jardineria, la recepció o per fer d’administratiu.   

  Actualment, el servei del CIES Nivell 10 té actives ofertes de feina per cobrir places amb diferents perfils ja sigui per reforçar la plantilla o per cobrir les vacances del personal estable. Les feines més demanades són per a posicions diverses a l’hostaleria per a bars, restaurants, hotels o guinguetes. Des de l’Ajuntament s’aconsella triar el sector que més s’ajusta a la formació de la persona candidata (tot i que en cas de no tenir cap experiència laboral es pot escollir el sector que més interessi i explicar-ho en el camp d’observacions del document). Aquestes feines d’estiu són de jornada completa o parcial.

  • Sector hostaleria: cuina, sala, recepció i cambrer/ra de pisos, entre d’altres.
  • Sector comerç: venedor/a amb atenció al client, reposador/a supermercat i agent comercial, entre d’altres.
  • Sector administratiu/recepció: gestories, immobiliàries i centres mèdics, entre d’altres.
  • Sector neteja: domicilis, oficines i apartaments turístics, entre d’altres.
  • Sector manteniment i jardineria: hotels, comunitats, jardins privats, entre d’altres.

  Les persones interessades en optar a alguna d’aquestes places, poden emplenar un formulari a www.sitges.cat/ocupacio per escollir el lloc de treball en funció del seu perfil, afegir les dades personals i adjuntar obligatòriament el currículum vitae (CV). 

  El CIES Nivell 10 disposa del servei d’Intermediació Laboral, mitjançant la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona, a través del qual les empreses poden oferir els seus llocs de treball.

  Ja és a la venda el número 143


   

  Subscripció newsletter Penedès Econòmic

  Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
  i rebràs totes les notícies en un sol correu