GEDIA invertirà 12 MEUR a la seva planta de Santa Margarida i els Monjos per fabricar components per a Volkswagen

  L’empresa alemanya GEDIA, especialitzada en la fabricació de components per al sector de l’automòbil, invertirà més de 12 milions d’euros per iniciar una nova línia de producció destinada al grup Volkswagen a la seva planta de Santa Margarida i els Monjos (Alt Penedès).

  En concret, incorporarà nova maquinària especialitzada per a la fabricació del suport estructural metàl·lic per al panell d’instruments dels vehicles elèctrics. GEDIA té previst començar a subministrar aquests nous components en sèrie el 2026 i arribar al màxim de producció dos anys després, quan calculen fabricar 2.800 unitats diàries. Aquest volum de producció requerirà incorporar una cinquantena de nous treballadors.

  La nova inversió l’ha va anunciar divendres David Martín, director general de GEDIA, durant l’acte de celebració dels 25 anys de l’activitat de la companyia a Catalunya.

  L’empresa compta amb unes instal·lacions d’uns 65.000 m² de superfície a Santa Margarida i els Monjos, la meitat dels quals destinats a naus industrials i equipaments productius. Des del 2019, la companyia ha invertit prop de 30 milions d’euros a la  planta.

  Ja és a la venda el número 141

   

  Subscripció newsletter Penedès Econòmic

  Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
  i rebràs totes les notícies en un sol correu