Redman rep el premi Sage pel seu model tecnològic de sostenibilitat

  Aquest és un reconeixement de la multinacional Sage, líder en software de gestió, que ha destacat el compromís de Redman amb el medi ambient i l’eficiència energètica, així com la seva evolució continua orientada a les noves tecnologies.

  L’acte de lliurament dels guardons va tenir lloc a Madrid a finals de juny, en el decurs d’una gala corporativa de gran solemnitat i amb un remarcat component professional. Els germans José Luis i Daniel de la Torre van recollir el premi de mans de José L. Martín Zabala, director general de Sage a Espanya i Portugal.
  Avui dia Sage és una companyia que a la península compta amb 750.000 clients actius, derivats d’una xarxa que compta amb prop de 500 partners tecnològics; entre els quals destaca Redman, al costat dels altres set que també han estat reconeguts.
  L’empresa vilanovina compleix enguany 25 anys de la seva fundació. Aquesta companyia compta amb una plantilla de 26 persones de perfil tecnològic. Els seus artífexs provenen del País Basc, per bé que un dels seus fundadors, en José Luis, va trobar l’espai professional i afectiu a la comarca del Garraf com a estudiant de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria, al campus de la UPC.
  Entre els projectes més immediats de Redman cal destacar l’obertura de la nova seu a finals de 2023. Situat al polígon de Santa Magdalena de Vilanova i la Geltrú, serà un equipament de 900m2 amb prestacions molt avançades i amb serveis de màxim valor afegit per als seus clients; així com un entorn de treball funcional i còmode, especialment ideat per a la interrelació entre tots els membres de l’equip.

  Ja és a la venda el número 143


   

  Subscripció newsletter Penedès Econòmic

  Subscriu-te a la Newsletter del Penedès Econòmic
  i rebràs totes les notícies en un sol correu